Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Mühendislik, Tıp ve Veteriner Fakültelerinin birincilerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Mühendislik Fakültesi birincisi Nuray Yüksel, Tıp Fakültesi birincisi Hatice Kübra Karataş ve Veteriner Fakültesi birincisi Muhammed Efdal Gültekin’i ve ailelerini evlerinde ziyaret eden Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin başarılarının devamını dilerken ailelerini de bu başarıdaki katkılarından dolayı kutladı.

GÖKTAŞ: BİZ BİRLİKTE BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Bayramların önemine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “pandemi nedeniyle öğrencilerimiz bir süredir üniversiteden uzakta eğitim görüyorlar. Bu ziyaretlerle hem onların başarılarını bir kez daha tebrik ettik hem de öğrencilerimiz ve kıymetli aileleriyle sohbet etme imkanını yakaladık. Öğrencilerimize ve ailelerine üniversitemizin kapıları her zaman açık. Biz birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz” ifadelerini kullandı. 

Gerçekleştirilen bayram ziyareti nedeniyle öğrenciler ve aileleri de mutlu olduklarını belirterek, “Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı evimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Kendisi bu ince düşüncesi ve nazik ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Rektörümüze ve ekibine başarılar diliyoruz” dediler.