Rektör Prof. Dr. Göktaş, Öğrencilerin Talepleriyle Yakından İlgileniyor

Göreve geldiği günden itibaren projeleriyle şehirde heyecan oluşturan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, çalışmalarının yanı sıra öğrencilerin talepleriyle de yakından ilgileniyor. Prof. Dr. Göktaş, sosyal medyadan kendisine ulaşan öğrencinin talebiyle ilgilendi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Öğrencilerin Talepleriyle Yakından İlgileniyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversitenin ve dolayısıyla şehrin gelişimi için başta ikinci üniversite projesi olmak üzere yaptığı çalışmalarla şehirde takdir topluyor.

Kısa süre içerisinde projeleriyle şehirde heyecan oluşturan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, bu süreç içerisinde öğrencileri de ihmal etmiyor.

Öğrencilerin her talebiyle yakından ilgilenmeye çalışan Prof. Dr. Göktaş, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ulaşan öğrencilerin sorunlarını da ilgili birimlere çözüm oluşturulması için iletiyor.

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİYLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Furkan Polat isimli bir öğrenci de sosyal medya hesabı üzerinden Rektör Göktaş’a ulaşarak, “Sayın rektörüm vaka sayıları bu kadar fazla iken Daha hiçbir öğrenciniz aşı olmamışken Dersleri uzaktan sınavları yüz yüze neden yapıyorsunuz ki. Hadi öğrencinin durumunu düşünmeyip sınavları yapabildiğiniz kadar katı ve zor yaptınız” ifadelerini kullandı.

Paylaşımı gören Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrenciye “Merhaba Furkan. Yüz yüze sınav kararımız yok. Eğer uygulama gerektiren bir ders ise Fakülteniz karar vermiştir. Hangi bölümde olduğunu yazarsan dekanınıza sorarım. Selametle” cevabını verdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş çalışmalarını yanı sıra öğrencilerin sorunlarıyla da direk ilgilenmesi üniversite camiası tarafından memnuniyetle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ABC
ABC - 3 yıl Önce

bu rektör de başta iyi başladı diş hastanesi icraatıyla falan ama şuan laf çeviriyor sanki,elle görülür bir eser vaadini duymadık. geçen televizyona katıldı orda da herhangi bir icraat anlatmadı.

Fikir sahibi
Fikir sahibi @ABC - 3 yıl Önce

Bekir bey bilgi sahibi olmadan konuşmamakta yarar var. İkinci üniversite diye bir şeyi kendisi bile idaa etmiyor. Sadece bir kaç fakultenin yeri değişecek diyor. İlerde istenirse açılabilecek diyor. Yani ikinci üniversite açacam diye bir hizmeti veya vaadi veya söylemi yok , sadece bir kaç bina yapmamız lazım onları mevcut kampüse değil de iletişim fakültesinin olduğu yere yapacağız diyor. Bunlarda knun girişimi ile olan değil depremde hasar gördüğü için yapılacak klan bişey , her türlü yapılacaktı zaten yani .

Bekir Deveci
Bekir Deveci @ABC - 3 yıl Önce

adam 15 yıldır konuşulan 2. üniversite hayalini gerçekleştiriyor. o bile yeter

23
23 - 3 yıl Önce

SAYIN REKTÖRÜM BİRAZDA İŞÇİLERİN TALEPLERİYLE İLGİLENİRSENİZ HEM AİLELERİ HEMDE KENDİLERİ ÇOK MEMNUN OLURLAR.

SIRADAKİ HABER

banner137