Fırat Üniversitesi İktisat Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Bayram Sohbetleri programının konuğu Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş oldu.

Instagram hesabından online olarak gerçekleştirilen programda Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Göktaş, pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan ve memleketlerinde olan Fırat Üniversitesi öğrencileriyle bayramlaştı.

Yoğun bir katılımın olduğu bayramlaşma programına Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrencilerin bayramlarını tebrik ederek “Bütün öğrenci kardeşlerimizin, ailelerinin, sevdiklerinin bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramın kendilerine sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

GÖKTAŞ: BAYRAMLARI KIYASLADIĞIMIZ ZAMAN ARADA CİDDİ FARKLILIK VAR

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Göktaş, “Bizim kuşak bayramları doya doya yaşayan bir kuşak. Zaman ilerledikçe bir takım geleneklerimizi ve kültürlerimizi kaybettiğimiz için eski bayramlarla şimdiki bayramları kıyasladığımız zaman arada ciddi farklılık var” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 45 dakika süren bayramlaşma programında Rektör Prof. Dr. Göktaş kendisi ve üniversite hakkında yöneltilen soruları cevaplandırdı ve kampüsün öğrencilerle güzel olduğunu, öğrencileri özlediklerini söyledi.