Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan, İl Dışındaki Öğrencileri Sevindirecek Açıklama

Elazığ Havalimanı’nda yapım çalışmaları süren “Elazığ Havalimanı Paralel Pist ve Müteferrik İşler” işi kapsamında Elazığ Havalimanı’nın 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren 45 gün süreyle kapatılacağı duyurulmuştu. Elazığ Havalimanı’nın kapanma tarihi 1 Ekim 2021 tarihinden 15 Ekim 2021 tarihine ertelendi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan, İl Dışındaki Öğrencileri Sevindirecek Açıklama

Elazığ Havalimanı’nın geçici süreyle kapatılması tarihinin Fırat Üniversitesi’nin 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 4 Ekim 2021 tarihine denk gelmesi nedeniyle şehrimize gelecek olan öğrencilerin mağdur olabilecekleri değerlendirilmiştir.

Üniversite öğrencilerinin her hangi bir mağduriyet yaşamaması adına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğu görüşmeler olumlu olarak sonuçlandı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın yapmış olduğu girişimler sonucunda Elazığ Havalimanı’nın çalışmalar nedeniyle geçici olarak kapanma tarihi 1 Ekim 2021 tarihinden 15 Ekim 2021 tarihine ertelendi.

GÖKTAŞ: ÖĞRENCİLERİMİZİN MAĞDUR OLMALARINA NEDEN OLACAKTI

Konuyla ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Elazığ Havalimanı’nın eğitim dönemimizin başlayacağı 4 Ekim tarihinden önce kapatılması il dışından ilimize havayolunu kullanarak gelecek olan öğrencilerimizin mağdur olmalarına neden olacaktı. Öğrencilerimizin havalimanının kapatılması tarihinin ertelenmesi için bizlere talepleri oldu. Bizler de bu talepleri Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerine ilettik. Onlar da öğrencilerimizin mağdur olmaması için durumla ilgilendiler ve Elazığ Havalimanı’nın geçici süreyle kapatılma tarihinin 15 gün süreyle ertelenmesine karar verdiler. Hassasiyetleri nedeniyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkürlerimi iletiyorum. İl dışından ilimize gelecek olan öğrencilerimizi de büyük bir hasretle beklediğimizi ifade ediyor şimdiden iyi yolculuklar diliyorum” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SAHİN
SAHİN - 3 yıl Önce

MAŞALLAH..TUTTUGUNU KOPARAN SN REKTÖRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Okullarda personel sorunu hijyen sorunu depremden dolayı ev sorunu çok gelmeyin aklınız varsa

?
? - 3 yıl Önce

Vaka hastalık çok neye dayanarak aciyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner137