Rektör Yardımcısı Hasar, Öğrenciyi Teselli Etti

Fırat Üniversitesi’nde okuyan bir öğrenci büt sınavlarına kalınca sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar da o paylaşım altına öğrenciye teselli veren bir yorum yaptı. O yorum görenlerde tebessüm oluşturdu.

Rektör Yardımcısı Hasar, Öğrenciyi Teselli Etti

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, sosyal medyada öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmeye ve onların önerilerini ve şikayetlerini dikkate almaya devam ediyor.

Son olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasar, Fırat Üniversitesi’nde okuyan ve bütlere kalan bir öğrencinin sosyal medyadan yaptığı paylaşımına yorum yaptı.

 

REKTÖR YARDIMCISI SOSYAL MEDYADA ÖĞRENCİYİ TESELLİ ETTİ

Zekariya isimli bir öğrenci Twitter’dan; “şimdi ankara da  arkadaşlarla eğleniyo olmak vardı ama lanet bütler yüzünden yerimden bile kıpırdayamıyorum çok teşekkürler #fıratüniversitesi” diye paylaşım yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasar da öğrencinin bu paylaşımının altına yorum yaparak büt sınavına kalan öğrenciyi teselli etti. Rektör Yardımcısı Hasar, yaptığı paylaşımda “Ankara şu aralar çok soğuk kardeşim, gidipte kendini hasta mı edeceksin.

Bütlerden sonra, bütlerden sonra. Hem hava da yumuşar o zaman inşallah” dedi.

Yapılan bu paylaşım görenlerde tebessüm oluşturdu.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137