Rottweiler Cinsi Köpek, 5 Yaşındaki Minik Ebrar'ı Isırdı

Elazığ'da Rottweiler cinsi köpek, 5 yaşındaki minik Ebrar Uğraş'ı kafasından ısırdı. Kafasına 7 dikiş atılan minik kızın tedavisi sürerken aile ise şikayetçi oldu.

Rottweiler Cinsi Köpek, 5 Yaşındaki Minik Ebrar'ı Isırdı

Olay 2 gün önce saat 17:45'tee Çatalçeşme mahallesindeki TOKİ konutlarında meydana geldi.

İddiaya göre TOKİ şantiyesinde beslenen Rottweiler cinsi köpek, başıbol halde gezerken 4 gün önce yeni evlerine taşınıp parka gitmek için dışarı çıkan Ebrar Uğraş'ı kafasından ısırdı.

Olayı gören gençler sopalarla köpeğe saldırarak küçük kızı köpekten kurtardı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Uğraş, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada kafasına 7 dikiş atılan kız 3 gün boyunca müşahede altında tutulacak.

Olayla ilgili aile, başka çocukların zarar görmemesi için şikayette bulundu.

UĞRAŞ: "ÇOCUKLAR AŞAĞI İNMEK İSTEMİYOR"

Ebrar Uğraş'ın Annesi Elif Uğraş, TOKİ konutlarına 2 gün önce taşındıklarını dile getirerek konuşmasında," Ben evi temizlerken büyük çocuğum 'anne parka gidelim' dedi. Ben de 'siz geçin ben geliyorum' dedim. 5 dakika olmadan aşağı indiler. Bir baktım balkondan sesler geliyor. Çocuğum 'kurtarın bizi, imdat' dedi. İlk başta sesi algılayamadım, sonra baktım ki kızımın sesi. Balkondan aşağıya baktım, köpek üstüne çullanmıştı ve gençler birinci katın balkonundan atlayıp sopalarla uğraşmışlar. Ben merdivenlerden inene kadar baktım köpek gitmiş. Gençler 'abla sopayla zor üstünden aldık, bırakmıyordu köpek' dedi. Ondan sonra hafif ısırıklar zannettim, bu kadar kötü olduğunu bilmedim. Hastaneye geldik, hastanede ilk müdahalesini yapıldığında gördüm. Bayağı bir delik açılmıştı, bayağı kötü olmuştu. İlk müdahaleyi yaptılar. Sahipsiz köpekleri bırakmayın, sahibi varsa da bırakmasınlar köpeklerini. Çocuklarımız orada korku içerisinde yaşıyorlar, artık inmek istemiyorlar. Diyorlar TOKİ evinden taşınalım. Ben kötü oldum, üzüldük. Yeni evin heyecanını yaşayamadık, hissedemedik. Böyle bir durum yaşadık. Allah kimseye vermesin, kimsenin evlatları yanmasın, canı yanmasın. Şikayet ettik, eşim de şikayet etti. Peşini bırakmayacağız. Köpeğin sahibinin bir ceza almasını istiyoruz. Çocuğumun birkaç yerinden 6-7 dikiş atıldı. Doktorlar Pedagog'un görmesi lazım, 1-2 doktorun daha görmesi lazım, müşahade altında tutacağız. Kuduz var mı, nöbet geçirir mi, iltihap kapar mı, mikrop kapar mı diye 3 gün boyunca müşahade altına alacağız dedi. Başka doktorlardan da ne yapabiliriz, başka neler yapabiliriz diye detay alacaklar. Ona göre bize bir şeyler söyleyecekler" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2021, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakkos
Gakkos - 3 yıl Önce

Cok gecmis olsun, ayni durum bizimde basimiza gelebilir,basi bos birak oh ,ne guzel,alin kafasina sikin gebertin,minik yavrumuzu kurtardiktan sonra sopalarla vurup geberteydiniz,

mamo
mamo - 3 yıl Önce

O İT'in sahibini gebertmek lazım.

Derecikli
Derecikli - 3 yıl Önce

İt itlik yapar ısırır asıl sahabını sopalarla dövüp itlerin önüne atacanki bak bakam bi tane rokvayılırmış bilmem neymiş galıymı

Reiz
Reiz - 3 yıl Önce

Canım yavrum geçmiş olsun Allah şifa versin

Rüstem Yücesan
Rüstem Yücesan - 3 yıl Önce

Satılık Rottweiler İçin Kesinlikle İletişime Geçin!
https://muratgungork9.com/satilik-secereli-yavru-rottweiler-rotvaydir-kopek-cinsi-fiyatlari/

SIRADAKİ HABER

banner137