Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Elazığ’a geldi.

Partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Elazığ’a gelen Karamollaoğlu partilileri tarafından coşkuyla karşılandı.

HACIBEKİROĞLU: BİZ SAADET PARTİLİ OLARAK ALLAH’IN HUZURUNDA SİZE SÖZ VERİYORUZ

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Türkiye’miz mahalli idareler seçimine gidiyor. Bu mahalli idareler seçiminde inşallah il belediye başkanlarımızı belde ve ilçe belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı seçiyoruz. Ben şimdiden bu millete hizmet aşkıyla tutuşan hangi partiye mensup olursa olsun, bu milletin kaynaklarını bu millete ben hizmete diyen seçilecek bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz Saadet Partili olarak Allah’ın huzurunda size söz veriyoruz, belediye başkanlarımızla beraber bıraktığımız yerlerden tekrar size hizmet konusunda hem Cenap-ı Hakka hem size söz veriyoruz, sadece siz bize oylarınızı verin, gerisinde bizi Allah’a havale edin” ifadelerini kullandı.

KARADOĞAN: GAYRET VE AZMİ İÇERİSİNDEYİM

Saadet Partisi Karakoçan Belediye Başkan Adayı Alican Karadoğan ise, “İnşallah ümit ve temennim odur ki bu Allah’ın izniyle buradaki topluluk sayesinde yeniden belki de bir nebze karanlığa gömülen ümidimiz inşallah yeniden yeşerir. Kuşkusuz emanet bize tebliğ edildi başarır mıyız bilmiyorum. Ancak büyük bir ümit ve temenniyle bu gayretle başarmak için 31 Mart sürecinde inşallah hep beraber bu zaferimizi kutlayacağımızı ümit ediyorum. Kuşkusuz bizlere düşen sebeplere tabii olmaktır. İnşallah o sebepleri de harfiyen yerine getirmenin gayret ve azmi içerisindeyim” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan konuşmasına başlamadan önce Partisinin Genel Başkanı Karamollaoğlu tarafından rüşvet ve yolsuzluğun olmaması adına cepsiz ceket giydi.

Cepsiz ceketi giyen Aday Arslan’da Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğluna Elazığ’ın 8 köşe şapkasını hediye etti.

ARSLAN: ELİMİZDEN DE İŞ GELİR ALLAH’A ŞÜKÜR

Aday Haluk Arslan, “Bugün Elazığ’da olduğu gibi tüm belediyelerde yaşanan sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz. Yolsuzluk ve usulsüzlükleri hepimiz biliyoruz. Özellikle imar üzerinde oynanan oyunları imar planı vesilesiyle dağıtılan rantları hepimiz biliyoruz. Birebir yaşıyoruz. Bugün Elazığlı insanın en büyük problemi güvenebileceği emaneti teslim edebileceği bir kişiye, bir anlayışa ihtiyacı var. Güven duygusunu yeniden tesis edeceğiz Allah’ın izniyle. Biz çalmadan çalışacağız, aldanmayacağız, aldanmayacağız ve şehrimize hizmet edeceğiz bu düsturla. Cepsiz ceketimizi giydik, elimizden de iş gelir Allah’a şükür” dedi.

KARAMOLLAOĞLU: BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPTI

Elazığ’ın problemleri seçimlerden sonra çözülecektir diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’da, “Belediye başkanımız çok büyük hizmetler yaptı. O zaman başka bir ruh ve heyecan vardı. O zaman çıkar hesapları yapılmıyordu. Sadece içinde yaşadığımız şehir ve insanlar için güzel bir belde haline gelmesi idealimiz vardı. Bende belediye başkanlığı yaptım. Hep 1994 ruhundan bahsediliyor. 1989 yılında milli görüş belediyeciliği ile ülkemiz ilk defa tanıştı diyebiliriz. Şanlıurfa'da 1984’te de biz belediyeyi almıştık. Ancak Konya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Van ve Sivas illerinde milli görüşlü belediye başkanları göreve geldiler. 5 sene içerisinde o kadar güzel bir performans sergilediler ki tüm Türkiye bizde böyle olmak istiyoruz dedi. Şehirlerin böyle yönetilmesini ve belediye başkanlarının böyle çalışmasını arzu ediyoruz dediler. İşte o duygu 1994 yılında bir coşkuya dönüştü. Yeni bir ruh ile 29 ilimizde yeni belediye başkanlarımız göreve geldi. başka bir şevk ve azimle çalıştılar. Ama ne yazık ki milli görüş iktidara gelince ve hizmetlerini ortaya koyunca belli çevrelerde bir endişe doğdu” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Elazığ merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları da platforma davet edilerek, kamuoyuna tanıtıldı.