Elazığ STK platformu tarafından yapılan Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerileri çalıştayının çalışma raporunu takdim etmek için Elazığ STK platformu dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi’ne ziyarette bulundu. 

STK Platformu dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Seçim günlerine girdiğimiz şu dönemde bütün siyasi partilerimizi ziyaret ettiğimiz gibi bugünde Saadet Partimizi ziyaret edip hem hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Hem il başkanımıza, milletvekili adaylarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunmak hem de yaklaşık 20 gün önce yapmış olduğumuz Elazığ’ımızla ilgili o ciddi çalıştayın çalışma raporunu takdim etmek için bugün burayı saadet partimizi ziyarete geldik” ifadelerini kullandı.  

Mustafa Kodat “BİR IŞIK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ise STK platformunun gerçekleştirdiği çalıştayın Elazığ’a yararlı olacağını belirterek “İnanıyorum yapılan bu çalıştay bu sorunlar ve çözüm önerileri ilimizin gelecekte hükümetlerine milletvekillerine bir çözüm veya bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Onlara bir ışık olacağını düşünüyorum” şeklinde ifade etti.

Öte yandan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ve Saadet Partili milletvekili adayları Memur-Sen Elazığ şubesi ile Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesini ziyaret ettiler.

Mustafa Emre “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLALIM”

Saadet Partisi 3. Sıra milletvekili adayı Mustafa Emre, engelli vatandaşlardan destek isteyerek “İlimizin Türkiye’mizin engellilerle ilgili problemlerini biliyoruz. Hazırlıklarımız var projelerimiz var. Bunları kendilerine nakletme fırsatımız oldu. Önümüzde iki seçenek var ya Müslümanların iktidarına razı olacağız dünya nimetlerinin tadını çıkaracağız ya İslam iktidarına razı olup cennet nimetlerinin tadını çıkaracağız. Buradan başkanıma ve yönetime tekrardan teşekkür ediyorum. Tüm Elazığlı hemşerilerimizden engelli kardeşlerimden destek talep ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Nedim Sadak “24 HAZİRAN SONRASINDA AYNI İCRAATLAR DEVAM EDECEK”

Memur ve işçilerin önemli görev üstlendiğini söyleyen Saadet Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Nedim Sadak,96 yılı Erbakan hükümetinde memurlar ile ilgili yapılan çalışmayı hatırlatarak,24 Haziran sonrasında aynı icraatlar devam edeceklerini söyleyerek “Biliyorsunuz 96 hükûmeti döneminde Erbakan hocamız memurlara yaklaşık %102 civarında bir zam vermişti. Aslında bu piyasanın canlanmasına sebep olmuştu” dedi.

Milletvekili adaylarının son durağı ise Doğukent Mahallesi oldu. Doğukent Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren adaylar, Saadet Partisi’nin projelerini vatandaşlara anlattı. 

Ebubekir Tanyıldızı “TÜRKİYE’NİN YENİ BİR SESE İHTİYACI VAR”
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi 5. Sıra adayı Ebubekir Tanyıldızı, gençlerin işsiz olduğunu ve bu durumun kendilerini üzdüğünü belirtti, destek istediğini belirterek “Türkiye’nin yeni bir sese yeni bir yüze yeni bir yüreğe ihtiyacı vardır. İşte o ses o yürek o el saadet partisi kadroları olduğuna inanıyoruz. Farklı sesler ülkemizde susturulmuştur. Farklı seslere tahammül yoktur. Farklı seslere ya hain denilmiş ya ötekileştirilmiş veya başbakanın dediği gibi ahmakça ahmaklıkla itham edilmiştir. Ekonomi dar boğaza girmiştir. IMF’ye olan borcumuzu bitirdik zannediyoruz ama IMF’ye keşke borçlu olsaydık ta diğer sorunun diğer başka Yahudi milletlerinin bankalarına borçlu olmasaydık diye düşünmeye başladım” şeklinde konuştu.