Saadet Partisi İl Teşkilatı, basın mensupları ile bir araya gelerek, toplantı düzenledi.

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ile Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, kameralar karşına geçerek değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, gündeme dair açıklamalarının ardından Elazığ’daki çalışmaları değerlendirdi.

 Elazığ’sa işsizlik oranlarının yüksek olduğunu belirterek, sanayinin can çekiştiğini söyledi. Bekiroğlu, çözümün Saadet Partisi olduğunu belirterek, elde olan kaynaklarla hizmet edeceklerini kaydetti.

HACIBEKİROĞLU: ELAZIĞ İNİM İNİM İNLİYOR

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “ Şuanda Türkiye’de Elazığ işsizlik oranında Türkiye’nin üzerinde bir işsizliğe sahiptir. Ve yine kişi başına düşen milli gelir Türkiye’de 8500 dolara düşmüşken geçen sene Elazığ’da 5600 civarında bir gayri safi milli hasıladan pay alan Elazığ bu sene 5.200 dolara düşmüş. Elazığ inim inim inliyor. Milletvekillerin parlak sözlerine bakmayın. Sanayi can çekişiyor. Bakın şuanda Belediye Başkanımız yine borçlanmaya başvurarak alt yapı çalışması yapıyor. Ve yine Sayın Belediye Başkanımız arsaları satmakla ancak bir marifet sanıyor.” diye kaydetti.

Yazıkonak Belediyesi’ne gittiklerinde kendilerini sadece bir çalışanın karşıladığını ifade eden Hatif Çadırcı, belediyeyi 10 buçuk milyon lira borçla devraldıklarını söyledi.

ÇADIRCI: ÇAYCI ARKADAŞIMIZ GELİP BİZİ KARŞILADI

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “ Hiçbir yöneticiyi hiçbir elamanı belediyemize görmedik. Bana göre belki Elazığ’ın tarihinde belki en ilk vaka belki Türkiye’de de Yazıkonakta yaşanan bir vakaydı bir olaydı bana göre çok talihsiz bir olaydı. Bir tek Belediye gördüğümüz personellerden çaycı arkadaşımız gelip bizi karşıladı. Devraldığımız borç 10 milyon TL. Biz geldiğimiz gün belediyenin âdete bütün fonksiyonlarını durmuş haldeydi âdete her tarafında tıkanılmış bir hale getirdiler.” diye ifade etti.