Saadet Partisi Başkan Adayı Arslan Çalışmalarına Devam Etti

Saadet Partisi Başkan Adayı Arslan Çalışmalarına Devam Etti

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan çalışmalarını sürdürdü.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Harita Yüksek Mühendisi Haluk Arslan, ekibi ile birlikte arıtma tesisini ziyaret etmek istediklerini ancak tesise alınmadıklarını iddia etti.

ARSLAN: KUMLA TEMİZ SU BORULARINI ÖRTMÜŞLER

Haluk Arslan, “Bölge içerisinde bulunan temiz su borularında daha önce çatlakların olduğunu yayınlamıştık bugün burada o çatlak boruların değiştiğini görmek isterdik ama maalesef gördüğümüz boruların üzeri kumla kapatılmış. Belediye yine her zaman yaptığını yaptı değişip onarmak yerine üstünü kapattı. Ama biz inanıyoruz ki halkımız bunların yaptığı gibi üstünü kapatmayacak değişecek ve daha temiz bir sayfa açacak Elazığ’da! Bugün biz burada geldik gördük çok ciddi manada bir çevre kirliliği var. Aynı şekilde içme suyumuzun da kirliliği dillere destan oldu. Elazığ’da evlerde akan su iddia edildiği gibi temizse neden halkımız her gün Karaçalı çeşmelerinden evlerine bidon bidon su taşıyor. Her hafta musluklardan analiz yapıyoruz diyorlar herhalde o musluklar Karaçalının musluğu. Biz bugün burada birileri gibi otellerde değil sahada sorunun olduğu yerde projelerimizi açıklıyoruz ve buradan Elazığ halkını söz veriyoruz bizimle birlikte Elazığ’da yaşanan bu vahim çevre kirliliği son bulacak” dedi.

ARSLAN: NEREDE HAMZABEY BARAJININ SUYU

31 Mart’tan sonra belediye başkanı olması halinde sorunları ivedilikle çözeceklerini kaydeden Başkan Adayı Haluk Arslan, “2015 yılında Hamzabeyli barajından su getireceklerini söylediler bugün yıl 2019 nerede bu su? Suyu getirmek bir yana dursun hala daha Elazığ’ın içme suyunu sağlayan borular yenilenmedi. Hala daha demir borulardan paslı suları halkımıza içiyorlar. Bizim yangınımız bu biz bugün buraya gelmeden de bu manzara ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Bunların yarım yamalak işlerine biz alıştık çünkü. Bu zihniyetle bir yere varılmayacağını biliyoruz onlar hala daha park ile bahçe ile oyalanıyorlar ama artık yeter bu milletin çektiği çile yetti!” diye kaydetti.

Öte Yandan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Bakır Madenliler Derneği’ni ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137