Saadet Partisi Gençlik Kolların 'Dan Chp Gençlik Kolları'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi binasında gerçekleşen ziyarete: Elazığ Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı İlker Furkan Yenihal ve komisyon başkanları katıldı.

Saadet Partisi Gençlik Kolların 'Dan Chp Gençlik Kolları'na Ziyaret

Görüşmeye kendisini tanıtarak başlayan Yenihal, Elazığ Saadet Partisi Gençlik Kollları olarak yapılan faaliyetleri belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi faaliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Yenihal; yapılan çalışmalarla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Murat Yıldız ile Elazığ’daki gençlerin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı İlker Furkan Yenihal, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Murat Yıldız ‘a Necmettin Erbakan'ın Davam adlı kitabını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ejder
ejder - 4 yıl Önce

Bu bir ziyaret değil, evlerinin bir odasında diğer bir odaya geçmişler, o odadakileri görmeye gitmişler. Çünkü onlar bir ailedir. Allah akıl fikir versin.

yunus emre
yunus emre - 4 yıl Önce

merhum erbakan hocanın açtığı yoldan çoktan çıkmıştınız zaten.ama olan saadetteki, ''düşünmeyen'' insanlara oluyor.hala aynı yol zannedip saadetin peşinden gitmeye devam ediyorlar.

selim ince
selim ince - 4 yıl Önce

inançlı gençlik için istişare yapmışlar sanırım

SIRADAKİ HABER

banner137