Saadet Partisi İl Teşkilatı Ulukent Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve il teşkilatı Ulukent Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Saadet Partisi İl Teşkilatı Ulukent Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Ulukent Mahallesi’ni ziyaret ettiler.

İl Başkanı Akın ve beraberindeki heyet vatandaşlarla bir araya geldiler. Başkan Akın, Elazığ’ın problemlerini nasıl çözeceklerine dair hazırlamış oldukları 14 maddelik Saadet Partisi Elazığ Kalkınma Planını anlattılar.

AKIN: ELAZIĞ’IN SORUNLARI BİLGİYLE, PROJEYLE ÇÖZÜLÜR

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Akın, “TÜİK diyor ki Türkiye’de 3,5 milyon işsiz var. Bende onlara diyorum ki sadece 450 bin atama bekleyen öğretmen var, 650 bin sağlık görevlisi var, diplomalı işsizler ordusu var ! Sadece bunları toplasak bile 5 milyon yapıyor. Bakınız Elazığ’da İşkur’a kayıtlı 30 bin işsiz var, diplomalı işsizleride dahil ederseniz 60 binin üzerinde olduğunu görüyoruz. Bu kadar işsiz insanımızı kamu kurumuna almak mümkün değil, bu kardeşlerimize iş alanı açmalıyız. Bu iş alanını peki nasıl açacağız? Köprü yaparak, leblebi fabrikası kurarak, bina dikerek bu işlere çözüm üretemezsiniz. Çünkü işsizliğin ölçeği büyük ! Bakın Elazığ’a stadyum yaptılar. Bu stadyuma giren herkese maaş bağlasanız, işsizler bu stadyuma sığmıyor. İşsizlerin sayısı 60 bin, stadyum alıyor 20 bin!. Biz bu sorunları kökünden çözecek herkese iş verecek 14 tane projeyle geldik. Bu fabrikalarda sizin çocuğunuz torununuz belki de siz çalışacaksınız. Elazığ’ın sorunları bilgiyle, projeyle çözülür. Hamasetle, efelikle çözülmez” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137