Saadet Partisi Elazığ Merkez İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi gerçekleşti.

Kongreye Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Nedim Sadak ve teşkilat mensupları katıldı.

SADAK: AMACIMIZ BAŞTA BU ÜLKEDE YAŞAYANLAR OLMAK ÜZERE TÜM İNSANLIĞIN SAADETİDİR

Başkan Muhammed Nedim Sadak, “Siyaset devlet eliyle hak ve adalet ilkeleri çerçevesinde insanlara hizmet etme işidir. İnsanın özlemi ise saadet içinde yaşamaktır. Saadet ancak sevgi, kardeşlik, hak ve özgürlük, adalet, refah ve saygınlık ortamında gerçekleşebilir. Bizler görüşümüzün temeli olan sevgi, şefkat ve kardeşlikten yola çıkan insanlar olarak Saadet Partisi’nde bir araya geldik. Amacımız başta bu ülkede yaşayanlar olmak üzere tüm insanlığın saadetidir. Bu nedenle devleti insanların saadetinin bir engeli değil, bir aracı haline getirmek için siyaset yapmakta kararlıyız” dedi.

HACIBEKİROĞLU: ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Allah rahmet etsin, Erbakan hoca diyordu ‘kim bu FETÖ’nün okullarına kendi çocuklarını verirse İsrail ve Amerika’ya ancak ajan yetiştirir.’ Yine söylediğim gibi kim bu FETÖ’ya İstanbul’u 10 yılda teslim etseniz İstanbul’da 10 sene sonra 1 tane Müslüman bulamazsınız. Adalet herkese işlemelidir. Hz. Ali’nin sözüdür; Devletin dini adalettir. 7. Olağan kongresinde iş başına gelen başta merkez ilçe başkanıma ve siz değerli merkez ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah temennidir ama temenniye bırakmıyorum. Bu yapılan kongre önümüzde yapılacak seçimde Saadet Partisi’nin iktidar kongresi olacağını sizden bekliyorum” diye ifade etti.

KARADUMAN: BUNDAN SONRA DA AZMİ, GAYRETİ VE KARARLILIĞI İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ise, “Amerika’nın türlü ambargolarına, türlü tehditlerine rağmen Erbakan Hocamızın ‘banane Amerika’dan banane Amerika’dan, banane Amerika’dan’ diyerek Kıbrıs Barış Harekatı’nı gerçekleştirdi. Bu vesile ile yine Erbakan Hocamızı da rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Erbakan hocamızın ortaya koymuş olduğu usul ve esaslardan çalışma ilkelerimizden sapmadan, çalışmalarımızı en güzel şekilde yürütmenin inşallah bundan sonra da azmi, gayreti ve kararlılığı içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL