Saadet Partisi Milletvekili Adayları Keban ve Ağın'ı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları, Ağın ve Keban İlçelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Keban ve Ağın'ı Ziyaret Etti

24 Haziran seçimleri yaklaşırken siyasi partiler de çalışmalarına hız vermeye başladı. Bu kapsamda Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, M. Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı Ağın ve Keban ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Ağın’a giden Saadet Partili adaylar, burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti, desteklerini istedi.

“SAADET PARTİSİ PROPLEMLEMLERİ ÇÖZMEYE KADİRDİR”

Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı İbrahim Hacıoğulları, iktidarı eleştirerek “ Türkiye’de 1 kilogram et 55 liraya vurmuş. Özelik ile gençlerimizden takriben üniversite ile beraber 7 milyon gencimiz var. Geçenlerimiz işsiz. 24 Haziran seçimi tabi fırsattır. Bir şeyleri değiştirmek bizim elimizdedir. Allah’ın izni ile biz oylarımızı kullanırken Saadet Partimize oylarımızı verirsek Saadet Partisi geçmişte olduğu gibi bugün de bu problemleri çözmeye kadirdir. Biz tekrar mevcut iktidarı iş başına getirirsek inanın ekonomik olarak çok büyük felaketler bizi bekliyor” diye kaydetti.

“TARIM ÜRÜNLERİNİN DEĞERİNİ SAADET PARTİSİ DAHA İYİ KULLANACAĞIZ”

Ağın’da tarımsal anlamda ciddi potansiyelin olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Nedim Sadak, bu potansiyelin kullanılamadığını ifade ederek “ Ağına güzel bir köprü yapılmış. İktidarımız bu konuda takdir ediyoruz. Ama Ağınlılarımızın tek sıkıntısı köprü değil. Üzüm ve nar yetiştiriciliği olağan bir ilçemiz. Ama bu potansiyeli maalesef kullanılamıyor. Bugün Türkiye’de fındığı örnek verirsek % 85 Türkiye’de üretiliyor. Ancak fındık borsası Almanya’da. Bu bizim için utanç verici bir durumdur. Tarım ürünlerinin değerini Saadet Partisi daha iyi kullanacağız. Üretici üzerine düşeni laiki ile yapılıyor. Maalesef iktidarımız bu potansiyeli kullanamıyor. Çünkü dertleri vatandaşın derdi değil. Tek sıkıntıları mevcut koltuklarını kaybetmemek. İnşallah bu konular saadet iktidarında gerekli değeri bulacak” şeklinde aktardı.

Saadet Partili adaylar Ağın ziyaretinin ardından Keban’a hareket etti. Keban’da da esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan adaylar, esnafların sıkıntılarını dinledi ve onlara Saadet Partisi’nin projelerini anlattı.

Saadet Partisi’nin Kebanlı adayı Mustafa Emre hemşerilerinden destek isteyerek “ Keban’ın evladı olarak hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Şan şöhret makam mevki mücadelesi değildir. Ahmet gitsin Mehmet gelsin de değildir. Biz hakkın hakimiyeti için mücadele içeresindeyiz. 1600 lira ya talim olan gencin mücadelesini veriyoruz. Atanamayan öğrencilerin kanun hükmünde kararnameler ile işine son veren memurların, esnafların ve çiftçilerin dertleri ile dertleniyoruz” şeklinde aktardı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 18:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137