Saadet Partisi Palu İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Elazığ İl teşkilatı Palu ilçe kongresini gerçekleştirdi. Saadet Partisi Palu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdurrahim Meydanoğlu güven tazeledi.

Saadet Partisi Palu İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Palu’da kongre gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen kongrede Palu İlçe Başkanı Abdurrahim Meydanoğlu güven tazeledi.

Kongrede Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın açıklamalarda bulundu.

AKIN: YENİ BİR MACERAYA GEREK YOK

İl Başkanı Abdullah Akın, “Bugün 12 Nisan 2021 Palu ilçe kongremizi yapmak üzere yoğun bir katılım ile bir araya geldik. Bugün partimizin çatısı altında bizlerle birlikte mücadele eden teşkilat mensuplarımız, kendi ilçesinin Saadet ve selameti için çalışan gayret eden ve başaran insanlar olarak hep anılacaklardır. Elbetteki insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır hadisi şerifinin gereği olarak Allah katında en hayırlı kişilerden yazılacağından şüphem yok. Çünkü Allah asla vaadinden dönmez. Dünya ülkemiz ve Elazığımız yangın yeri. Niçin? Çünkü insanlık kendi eliyle bir takım sistemler dizayn etti icat etti. Biri çıktı gerçek huzur ve Saadet komünizm ile olur dedi, çöktü, diğeri sosyalizm dedi, çöktü, diğeri ateizm dedi çöktü, emperyalizm dedi çöktü, kapitalizm dedi ne oldu görüldüğü üzere çöktü çöktü çöktü. Peki 1000 yıl boyunca hakka hizmet eden milletimiz, ne zaman Huzur ve Saadet buldu ? tabi ki Cenab-ı Allah’ın emir ve yasaklarına tutunduğu zaman. İşte o zaman adaletin, fetihlerin, bilimsel buluşların, kardeşliğin, huzurun ve saadetin ardı arkası asla kesilmedi. Bu yüzden burdan o adil olmayan sistemleri dizayn edenlere sesleniyorum, yeni bir maceraya gerek yok, sizin sistemlerinizin hepsi çöktü ve çökmeye mahkumdur. Bak burda denenmişti var. Niye kendinizi yoruyorsunuz.E ne yapacağız tek kurtuluş reçetesi Saadet Partisine çalışacağız çalışacağız çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AKIN: TOPLUMUN SIKIŞAN İÇ TEPKİSİNİ VE HUZURSUZLUĞUNU DİNDİRİYOR

Başkan Akın, “Bugünkü yaşadığımız olayları anlamak için mutlaka dünyanın bize gösterilen yüzünü değil, öteki yüzünü iyi bilmemiz gerekiyor. Dünyamıza, Türkiyemize ve yerelde şehrimize baktığımız zaman ne görüyoruz? onlarca yıldır süregelen birçok kronikleşmiş problemler yığını görüyoruz. İşte birçok partiler iktidardan gelip geçti, bu problemlerin hiçbiri çözülemediği gibi her geçen gün insanlarımızın sorunları daha da büyüdü sefaleti daha da arttı ve artmaya devam ediyor. Toplumun adalet arayışı dönem dönem hat safhalara geliyor ve bunu farkeden yöneticiler seçim kararı alarak toplumun sıkışan iç tepkisini ve huzursuzluğunu dindiriyor. Çünkü bunu yapmadığı zaman toplum isyan eder. İnsanlar da adaleti sağlayacağı ümidiyle seçimlere gidiyor çeşitli partileri iktidara taşıyor, bir süre daha bekliyor, adalet ümidiyle bir zaman geçiriyor. Ancak maalesef yine bu durum insanların sorunlarına merhem olmuyor. Ve bu döngü bir insan ölene kadar devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137