31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Saadet Partisi Yazıkonak beldesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katılımı ile seçim koordinasyon merkezi açtı.

HACIBEKİROĞLU: 1994 RUHU ÖYLE LAFLA OLMAZ

Seçim sürecini değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Bugün bir normal siyasi partiden daha ziyade bütün dünya Müslümanlarının, mazlum insanlarının gözü şu anda bu toplantıdadır. Acaba Saadet Partisi’nin güneşi Yazıkonak’tan parlayacakta bize bir umut eli atacak mı diye. İnanın dünya sizi bekliyoruz. Saygıdeğer arkadaşlarım bakın 1994 ruhundan bahsedilirken bir cümleyle 1994 ruhu öyle lafla olmaz. İnançla, azimle, gayretle ancak olunur” dedi.

ÇADIRCI: BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Güçlüyüz daha da güçleneceğiz diyen Saadet Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Hatif Çadırcı ise, “Güçlüyüz, daha da güçleneceğiz. Geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Halkla birlikte el ele vererek bu yanlış gidişatı doğruya, adaletli bir yönetime çevirmeye kararlıyız. Belediye kurumlarımız iflas eşiğinde, borç batağında çırpınıyor. Bu nedenle halk geleceğe karamsar ve umutsuz bakıyor. Ehil ellerde yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. Biz geldiğimizde yolsuzluk ve israfa geçit verilmeyecek. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde inşallah devlet denetim kurumlarından müfettişler çağrılacak, bütün dosyalar ve hesaplar incelenecek. Yapılan bir usulsüzlük ve kamuoyu zarara uğratmaya yönelik bir durum tespit edilirse derhal yetkili makamlara sevk edilip hesabı sorulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

ARSLAN: ,HEPİMİZ HEP BİRLİKTE SANDIĞA ANSITACAĞIZ

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan da, “Belediyenin yapması gereken asli işlerin yapılması için çaba sarf edeceğiz. Belediyeciliği daha önce göstermiştik nasıl yapılıyor. Bütün Türkiye biliyor belediyecilik nasıl yapılır. Ter dökerek, çalışarak yapılır, üreterek belediyecilik yapılır. Bundan sonra da artık deniz bitti, gemi karaya oturdu, bundan sonra da yine çalışma zamanıdır. Aynı 1994 yılında insanların beklentisi nasıldıysa bugünde tüm şehirlerde, Elazığ’da Elazığ’ımız, hemşehrilerimiz şunu bekliyor; çalışacak, gayret gösterecek, ter dökecek bir belediye herkes tarafından bekleniyor. İşte budur. Gayret ve azmin kararlılığıdır 1994 ruhu ç Milli görüş belediyeciliğidir 1884 ruhu. Bunu inşallah 31 Mart’ta sizler, hepimiz hep birlikte sandığa ansıtacağız. Bu noktada en ufak bir şüphemiz yoktur” ifadelerine yer verdi.

KARAMOLLAOĞLU: HALKIMIZA EN GÜZEL HİZMET VEREN KİŞİ OLACAK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Belde halkına hizmet etmek için bir belediye başkanı seçeceğiz. Bu belediye başkanı da ümit ederiz ki halkımıza en güzel hizmet veren kişi olacak. Biz Saadet Partisi olarak Türkiye’de bin 389 seçim bölgesinin tamamında seçime giren tek partiyiz. Bunu bilelim. Bizden başka iktidar partisi dahil bin 389 seçim bölgesinin tamamında seçime giren 2’inci bir parti yok. Biz sizlere hizmet vermek için seçimlere giriyoruz. Hizmet verirken de ayrımcılık yapmıyoruz. Herkesi kucaklayarak, ister bize oy versin isterse vermesin. Seçimlerden sonra bizim vatandaşlarımıza olan muamelemiz kesinlikle aynı olacak. Ayrım yapmayacağız. Öyle bir belediye başkanlığı anlayışını sergileyeceğiz ki, burada herkes birbiri ile kardeş olduğunu , bir sıkıntısı ve derdi olduğu zaman belediye başkanının kapsını rahatlıkla çalıp onunla görüşebileceğini içinde hissedecek. Bizim en önemli özelliğimiz bu ülkede yaşayan 82 milyon insanımızın hepsine karşı aynı sevgiyi beslememizdir. Farklı görüşler ve kanatlar olur. İnsanlar bu ülkenin problemlerini belirlerler ve sonra da bunları nasıl çözeceklerini hesap ederler ve arkasından da çözerler” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleşti.

HABER: SITKI TAŞEL