Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, Genel İdare Kurulu Üyesi Burhan Sadak ve İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, televizyonumuzu ziyaret etti.

HACIBEKİROĞLU: ELAZIĞ’DA BU SEÇİMİ KAZANMAK İSTİYORUZ

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Başta Kanal Fırat’ı ve ekibini kutluyorum. Gerçekten Elazığ’ımızda, Türkiye’mize  yakışır Elazığ’ı temsil eden güzel bir yayıncılıktan dolayı kutluyorum Kanal Fırat’ Televizyonunu. Özellikle Saadet Partisi’ne her zaman dikkate almışsınız, Saadet Partisi’nin haberlerine yer vermişsiniz ve İl Başkanı olarak Saadet Partisi olarak partinin yetkili insanlarını burada konuk etmişsiniz. Ben teşekkürlerimi arz ediyorum. Ülkemiz mahalli idareler seçimine gidiyor. Önümüzde 9 gün kaldı. 10. Gün inşallah vatandaşımız gidip besmeleyi çekerek oy kullanacak. Tabi ben bu seçimlerin başta çok içtenlikle Cenab-ı Hak’tan bu ülkenin menfaatine, bu milletin hayrına olan seçimlerin olmasını diliyorum. Biz çoluk çocuğumuzla biz ülkede yaşıyoruz, bu ülke bizimdir. Dolayısıyla hayırlı olan şeyleri istiyoruz. Tabi adaylarımız Elazığ’da siyasi partilere mensup adaylarımız kıran kırana programlarını yapıyorlar, haklıdırlar da. Herkes kendisinin kazanmasını istiyor. Tabi bizde Saadet Partisi olarak biz de Elazığ’da bu seçimi kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZTEK: ELAZIĞ BUGÜNE KADAR Kİ KAYIPLARI TELAFİ EDECEK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, “Ben Elazığ’daki hemşehrilerimin hepsini daha önceden bir düşünün diyorduk, şimdi iki, bugünden sonra diyorum ki üç kere düşünün. Atalar demiş ki ’10 kere düşün ondan sonra ölç, bir sefer biç. Ondan sonra kes’ kestikten sonra olmuyor. Eğer bugün bir ehil olmayan kişiye oy verecek olursak; beş sene süreyle o görev yapacak. Eğer bu beş senelik süre içerisinde yapacağı görevler; işi bilen, işin ehli, liyakatli bir belediye başkanı tarafından yönetilirse Elazığ’ımız benim bugüne kadar ki kayıpların hepsini telafi edecek” şeklinde konuştu.

ÖZTEK: NİYE ÖDEMEDİLER DE BORÇLARI BU KADAR YIĞILDI

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Öztek, “AK Parti’nin iktidarı dönemine bakacak olursak; AK Parti 16 buçuk senedir iktidarda. Bunun Elazığ Belediyesi’nin de 10 senesi AK Parti iktidarı dönemine denk geldi. Niye ödemediler de borçları bu kadar yığıldı Elazığ Belediyesi’nin? Devlet bunu ödeye bilir mi? ödeyecek durumda değil ki. Ben borçlarını söyleyeyim devletin, siz varın değerlendirin. Devler 2019 yılı bütçesini 117 milyar Türk Lirası faiz ödemeleri için para koymuş. Maliye Bakanlığı’nın sitesine girecek olursanız orada bu rakamların hepsini bulursunuz. Niye koymuş bunu? Borcu çok onun için. Borcumuz çok. Devleti yani merkezi hükümetin borcu çok” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL