Saadet Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan Derneği ve Ahde Vefa Derneği’ni ziyaret etti.

Saadet Partili Adayların ilk durağı Karakoçan Derneği oldu. Saadet Partisi Milletvekili adaylarına Saadet Partisi Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek de eşlik etti. Dernek yöneticileriyle bir araya gelen Saadet Partililer, 24 Haziran seçimini değerlendirdi.

Saadet Partisi Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, Karakoçan Derneği yöneticilerine millet ittifakını anlattı ve kamuoyunda Saadet Partisi’nin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Öztek, ayrıca Saadet Partisi’ne verilen oyların başka bir parti hanesine yazılmadığını belirti.

“ÇARE VE ÇÖZÜMLERDE MUTLAKA SAADET PARTİSİNDEDİR”

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, ülkenin ekonomik anlamda sıkıntılı olduğunu ve bu sıkıntının çözümünün Saadet Partisi’nde olduğunu söyleyerek “ Gerçekten ülke çok korkunç sıkıntı şle karşı karşıyadır. Herkesin söylediği bir söz vardır. Sayın Başkanı seçimden sonra halimiz ne olacaktır. Bende hep şunu söylüyorum. Dünyanın sonu değil, kıyamette kopmuş değildir. Bu ülkede milli görüşçüler vardır. Saadet partililer vardır. Çare ve çözümlerde mutlaka Saadet Partisindedir. 24 Haziran da biz oylarımızı Saadet Partisine atarsak Saadet Partisini Meclisi gönderip iktidar sahibi edersek vatandaşlarımıza söz verdiğimiz bir borcumuz vardır. Biz Allah’ın izni ile bütün bu sıkıntılarımız halledeceğimize inanıyoruz” diye kaydetti.

Karakoçan Derneği ziyaretinin ardından aralarında Saadet Partisi Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek’in de bulunduğu Saadet Partisi heyeti, Öğretmenevi önünde kurulan Saadet Partisi standını ziyaret etti. Burada Öztek, partilileriyle sohbet etti.

Saadet Partili Milletvekili adaylarının bir sonraki ziyareti ise Ahde Vefa Derneği oldu. Dernek yöneticileri tarafından karşılanan adaylar, burada 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

 Kodat ;“TÜRKİYE DE BİR İLK VE SAADET PARTİSİ TARAFINDAN UYGULANMAKTADIR”

Öte yandan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat,Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun 22 Haziran Cuma günü Elazığ’a gelerek, e-miting düzenleyeceğini söyleyerek “ Sorulu cevaplı olan bu e miting Türkiye de bir ilk ve Saadet Partisi tarafından uygulanmaktadır” dedi.