Saatlerce Uçağın Havalanmasını Beklediler

Türk Hava Yollarına ait İstanbul uçağı arızalanınca yolcular saatlerce havalimanında beklemek zorunda kaldı. Saat 10:15’de uçması gereken uçak 13:50’de havalanabildi.

Saatlerce Uçağın Havalanmasını Beklediler

Türk Hava Yollarına ait İstanbul uçağı saat 10.50’de havalanamayınca yolcular saatlerce havalimanında beklemek zorunda kaldı.

THY’nin 10.15’da havalanması gereken İstanbul uçağının arızalandığı için havalanamadı.

Yetkililer, uçaklarının havalanmasını bekleyen yolculara, ikinci bir uçağın saat 11,40’da havalanacağı bildirdiler ama ikinci uçakta bildirilen saatte havalanmadı..

Elazığ’a gelen ikinci uçağında arıza yaptığını ifade eden yetkililer, saat 13,50’de uçuşun gerçekleştirileceğini belirttiler.

Havalimanında bekleyen bir yolcu, “6 saattir havalimanında bekliyorum. Uçak saatimiz 10.15’di. Uçağın arızalı olduğunu söylediler bize.. Şikayetçiyiz. Kaç saat zaman kaybımız oldu” dedi.

Bir başka yolcu da, “saat 10,15 uçağı ile İstanbul’a gidecektir. Saatlerdir havalimanında bekliyoruz. 13,50’de kalkacağı söylendi. Önce hava şartlarından olduğu söylendi sonra da uçağın arızalandığı söylendi. Saatlerdir burada beliyoruz, bir çok insan zor durumda” diye konuştu.

Saatlerce havalimanında bekleyen yolcular, nihayet saat 13.50’de İstanbul’a gitmek için yola çıktılar. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 15:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tuncay
tuncay - 4 yıl Önce

yapılan havaalanı da yetersiz

SIRADAKİ HABER

banner137