Sabahattin Adam, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

Sabahattin Adam Yazıkonak’tan Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti’ye resmi müracaatta bulundu.

Sabahattin Adam, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

Yazıkonak’ın sevilen işadamlarından Sabahattin Adam, AK Parti’den Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Sabahattin Adam başvuru dosyasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik’e takdim etti.

ADAM: BELDEMİZİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA BERABER TAŞIYACAĞIZ

Sabahattin Adam, “Daha önce aday adaylığı başvurusunda bulunacağımızı kamuoyuna duyurmuştuk. Bugün resmi aday adaylık başvurumuzu yaptık. Kurulduğu günden bu yana AK Parti çatısı altında siyaset yaptım. Uzun yıllar AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcılığı ve partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Her kademesinde görev yapmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti’mizde görev süresince edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemizle Yazıkonak’lı hemşerilerimin de destek ve ilgisiyle Yazıkonak’tan Belediye Başkan Aday Adaylığı görevine talip oldum. Suyunu içtiğim, havasını soluduğum ve her zaman beldemize hizmet etmek ve daha güzel Yazıkonak için hiç durmadan, yorulmadan çalışacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Memleketine gönül vermiş biri olarak beldemizi bugün olduğundan daha yaşanılabilir, daha huzurlu bir geleceğe taşımak niyetindeyim. Bu sorumluluğu bütün Yazıkonak’lı hemşerilerimin de hissettiğini de biliyorum. Dolayısıyla birlikte yöneten, birlikte çabalayan bir belediyecilik anlayışıyla beldemizi hak ettiği noktaya beraber taşıyacağız” diye ifade etti.

ADAM: ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Sabahattin Adam; “Ak Parti dinamizmi yerelden alıp evrensel ölçekte siyaset üreten ender bir harekettir. Siyaset kurumu yerel dinamiklere verdiği önem ölçüsünde toplumun demokratikleşmesine katkıda bulunur. Bizlerde bu süreç içerisinde partimizin yerel yönetim anlayışındaki başarıları ve tecrübeleri kendimize şiar edinerek Yazıkonak’ımızı yarınlarımıza, çocuklarımıza en iyi şekilde taşıyacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137