Mahalli İdareler Seçimlerinde Akçakiraz Belediye Başkanı ve Başkan adayı Sabahattin Kaya, Şintil olarak bilinen Bahçekapı Köyünde düzenlenen mitinge katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve teşkilat üyelerinin de katıldığı mitinge Sebahattin Kaya, konvoylar eşliğinde geldi.

Bahçekapı köyünde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

KAYA: GELİN 20 SEÇİM BÖLGESİNDE AK PARTİ MÜHRÜNÜ HEP BİRLİKTE PATLATARAK SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

Akçakiraz Belediye Başkanı ve Adayı Sebahattin Kaya, yapılacak seçimlerde AK Parti’nin Elazığ genelinde 20’de 20 belediyeyi alacağın inandıklarını söyleyerek, “Sadece Akçakiraz seçim sandıkları değil, gelin 20 seçim bölgesinde AK Parti mührünü hep birlikte patlatarak, çatlatarak sandıklara sahip çıkalım ve 20 belediyeyi AK Parti adaylarına teslim edelim, gelin Elâzığ’da bir tarih yazalım, Akçakiraz’da bir tarih yazalım, Türkiye’de bir tarih yazalım, sesimizi Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza duyuralım inşallah” dedi.

KAYA: KAYNAK SULARIN AKTIĞI BİR BAHÇEKAPI OLACAK İNŞALLAH

Kendisi için toplanan kalabalığa seslenen Sebahattin Kaya, mevcut döneminde yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Personellerimi topladım, mahalle hizmet müdürlerimi topladım, bütün ekip arkadaşlarımı topladım. Belediyenin daima kısıtlı imkanlarını personellerimizi nasıl dağıtabilir dedik. Çok güzel çalışma ve oluşturduğumuz çalışma ile 2 bin 250 TL’nin üzerine 750 TL daha koyup en fazla maaşı Türkiye’de ödeyen belediye başkanıyız. Yaklaşık 38 yıl önce Astes borularının döşendiği ve artık borular depreşe edilecek ve yerine Avrupalının kullandığı borularla evinizden tertemiz suların aktığı ve kaynak suların aktığı bir Bahçekapı olacak inşallah. Malumunuz Hamzabey Barajı, yeraltı suyu değil bizzat kaynak suyu entegre edip Bahçekapılı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız inşallah. Biliyoruz suyunuzun kloru yüksek, acı. Tatlı bir suyunuz yok. Ve inşallah kısa zaman içerisinde, göreve geldikten sonra Bahçekapı’ya içilebilir bir su kuyusu vurup, musluklarınızdan içilebilir suyu sizlerle tanıştıracağız. Buranın semt pazarlarına ihtiyacı var, buranın çocuk oyun parklarına ihtiyacı var, buranın kadın sağlık yaşam merkezlerine de ihtiyacı var. Biz sizlerin ihtiyaçlarınızı biliyoruz. Dar olan yollarınız var ve kısa zamanda onları da açıp sizin hizmetinize açacağız”diye kaydetti.

GÜRGÖZE: BAŞKANIMIZIN SİZE TAAHHÜT ETTİĞİ HER PROJENİN HER SÖZÜN ARKASINDAYIZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de, adayları Sabahaddin Kaya’ya destek isterken, “Bu genç, dinamik, sempatik, heyecanlı, 5 yıllık çıraklık dönemini bitirmiş ve kalfalık dönemine gelecek olan Belediye Başkanımızın size taahhüt ettiği her projenin her sözün arkasındayız, parti olarak, il başkanı olarak. Size ne taahhüt ettiyse bizlerin taahhüttü olacak Allah’ın izniyle. Sizlerin vereceği destekle, güçle, çıraklık dönemini, acemilik dönemini atlatmış olan başkanımız inşallah çok büyük hizmetlere imza atmış olacaktır. Bizlerde onun getireceği her projeyi destekleyeceğiz, sizlere daha çok hizmet etmesi için kaynak aktarılması için gayret sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.