Sağlık Bakanlığı Müşaviri Yılmaz: “Elazığ üretime odaklanmalı”

Medya grubumuzu ziyaret eden sağlık bakanlığı müşaviri Abdulvahap Yılmaz, Elazığ’ın Türkiye’de örnek bir şehir olduğunu belirterek vatandaşların üretim yapabilmesi için imkanların sağlanması gerektiğini söyledi. 

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Yılmaz: “Elazığ üretime odaklanmalı”

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Abdulvahap Yılmaz, medya grubumuzu ziyaret etti.

YILMAZ: “DEVLETİMİZ BÜTÜN İMKANLARINI ELAZIĞ İÇİN SEFERBER ETTİ”

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya gelen Sağlık Bakanlığı Müşaviri Abdulvahap Yılmaz, Elazığ ziyaretini değerlendirerek, “Şehrimiz bundan 2 yıl öncesine kadar büyük bir deprem yaşadı. Onun şehrimizde bıraktığı bir iz var. Ama çok şükür insanlarımız artık hanelerine göçüyor. Devletimiz bütün imkanlarını Elazığ için seferber etti. insani yardımlar ve yapılan konutlar bunun bir göstergesi.  Vatandaşlarımız bu mağduriyetlerini yavaş yavaş gidermeye başladı. Bu sevindirici bir durum. Devletimizde hükümetimizde verdiği sözleri birer birer yerine getirdi. İnsanlarımız daha güzel, daha güvenilir bir şekilde yaşamaya başladılar.” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: “ELAZIĞ’DA ÜRETİME ODAKLANMAK ZORUNDA”

Türkiye’nin krizleri üretim gücü ile yendiğini belirten Sağlık Bakanlığı Müşaviri Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız bu krizleri aşmak için lider bir konuma gelmek için üretim yapın diyor ve biz üretmeyi öğrendik. Üretim yapıyoruz artık. Tarım ve Hayvancılıktan tutun elektrikli araç üretimine kadar bütün alanlarda üretim yapıyoruz. Türkiye şu an tamamen üretime odaklanmış durumda. Benim Elazığlı hemşehrilerime söyleyeceğim tek şey şu; Elazığ’da üretime odaklanmak zorunda. Üreten kazanıyor. Şu an Türkiye dünyada en çok üreten ülkeler konumunda. Şehrimizde bunun bilicinde olarak üretime yönelmeli. Üretmeli, üreten kazanıyor.” dedi.

YILMAZ: “ELAZIĞLI OLMAKLA ÖVÜNÜYORUZ”

Yılmaz, Elazığ’ın Türkiye’de örnek bir şehir olduğunu söyleyerek, “Elazığ Türkiye’de örnek, güzel ve tatlı bir şehir. Türkiye’nin belirli bölgelerine gittiğimiz zaman Elazığ insanından bütün insanlar övgü ile bahsediyor. Emin olun Türkiye’nin hangi köşesine giderseniz gidin Elazığ insanının sıcaklığı konuşuluyor. Biz bunları duyunca Elazığlı olmakla övünüyoruz.” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137