“Sağlık Çalışanlarına Teşekkür ve Motivasyon Gecesi'ne" katkılarından dolayı destek verenler ziyaret edildi.

Sağlık çalışanları adına ziyareti gerçekleştiren İl Sağlık Müdürlüğü personellerinden ve organizasyonu düzenleyen Fatih Gül,  katkı verenlere teşekkür ederek, plaket taktim etti.

Plaket takdimi sonrası konuşan İl Sağlık Müdürlüğü personellerinden Fatih Gül, Başkan Şerifoğulları’nın daima kendilerine yardımcı olduğunu belirtti.

GÜL: BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İl Sağlık Müdürlüğü personellerinden Fatih Gül “İlimizin çok kıymetli Belediye Başkanı ve gençlerin abisi Sayın Şahin Şerifoğulları'na sağlık çalışanlarımız için düzenlediğimiz geceye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerde büyük destek veren kıymetli başkanımız bizlere de ilk söylediğimiz anda hemen talimatlar vermiş sağlık çalışanlarının emeklerinin çok büyük olduğunu söyleyerek çok büyük destek vermiştir. Elâzığ’da son zamanlarda gündeme gelen sahipsiz Elâzığ söylemi de tamamıyla yersizdir. Tek başına da olsa her yere yetişmeye çalışan ve yetişen bir abimiz var Elâzığ’ımızın sahibi var oda Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’dır. Dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sağlık çalışanları tarafından kendisine takdim edilen teşekkür plaketi dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Fedakârca Çalışan Bütün Sağlıkçılarımızın yanındayız” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: FEDAKÂRCA ÇALIŞAN BÜTÜN SAĞLIKÇILARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Şerifoğulları, “Vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için doktorlarımız başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımıza önemli bir sorumluluk düşmektedir. Onların haklarını gözetmek ve teslim etmek için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Çok zorlu dönemleri devletimizin ve fedakârca çalışan sağlıkçılarımızın sayesinde geride bıraktık. Bende sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimize ve diğer tüm sağlık çalışanlarımıza şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”