Sağlık Hizmetlerinde İndirim Protokolü İmzalandı

Elazığ’da özel sağlık hizmeti veren hastane ile tercüme kurumu arasında protokol imzalandı.

Sağlık Hizmetlerinde İndirim Protokolü İmzalandı

Elazığ Mediline Hastanesi ile özel bir tercüme kurumu arasında protokol imzalandı.

KARAHÜSEYİNOĞLU: ÖĞRENCİLERİMİZE BİR NEBZE OLSUN KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Hastane Müdürü Kürşad Karahüseyinoğlu, “Hastanemiz bir ivme ile büyümekte ve her geçen gün yeni bir protokol sözleşmesi ile karşınıza gelmekteyiz. Hastanemizin tercih ettiler, teveccüh ettiler. Hülya Hanım, Ferdi Hocam sağ olsunlar bizleri tercih ettiler. Biz de Elazığlı öğrencilerimize hastanemizde sunduğumuz hizmetlerden kaliteli olarak ve indirimli olarak faydalandıracağız inşallah. Tabi ki öğrencilikte dikkat eksikliği önemlidir. Biz de bununla birlikte öğrencilerimize bir nebze olsun katkıda bulunmak istiyoruz. Bu yüzden sağlıkta indirim protokolü imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

MURATVEREN: KENDİLERİNE HAYIRLI OLSUN

Kurumun Kurucu Müdürü Ferdi Muratveren, “Kendileri Elazığ’a çok güzel hizmet vermektedir. Öğrencilerimize iyi bir yer arıyorduk. Bu da son karar olarak Mediline Hastanesi olmasına karar verdik. Kendilerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

DEMİR: PROTOKOLÜN HER İKİ KURUMA DA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

Kurumun Müdür Yardımcısı Hülya Demir, “Bugün Mediline Hastanesi ise bir protokol imzaladık. Sağlıkta indirim protokolü. Uygulamış olduğumuz protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137