Sağlık Personeli İl Dışı Tayin Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı, sağlık personelinin il dışı tayin sonuçlarını açıkladı

Sağlık Personeli İl Dışı Tayin Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre 2022 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurasına başvurular 23 Haziran- 29 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılmıştı.

Sonuçlar ise 02.08.2022 tarihinde saat 10:00 'da Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) üzerinden canlı olarak yayımlandı ve kuraya katılımcı alınmadı.

“EN YÜKSEK HİZMET PUANINA SAHİP PERSONELDEN BAŞLANARAK SIRAYLA YAPILACAK”

Müracaat şartlarını taşımadığı halde müracaat ederek sehven kuraya dahil edilen ve kura sonucunda yerleştirilen personelin atamaları yapılmayacak olup yapılmış olsa dahi iptal edilecek. Bu kurada yerleşip ataması yapılan uzman tabip, uzman (TUTG) ve tabiplerin halen görev yaptıkları birimden ayrılmaları halinde Personel Dağılım Cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60'ın altına düşmesi durumunda ayrılışları yerlerine atanacak personelin göreve başlamasından sonra yapılacak. Aynı birimden ayrılacak personel sayısının birden fazla olması halinde ayrılışlar en yüksek hizmet puanına sahip personelden başlanarak sırayla yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2022, 11:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137