Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Elazığ'a gelen Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Daire Başkanlarından Hemşerimiz Dr. Muhammed BAYRAM ve Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Hemşerimiz Dr. Kanuni Keklik, Elazığ merkez ve bazı ilçelerdeki hastaneleri ziyaret ederek, hasta ve çalışanların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

TKHK Daire Başkanı Dr. Muhammed BAYRAM, Kurban Bayramı’nın birinci gününde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek buradaki hasta ve çalışanların bayramlarını kutlayarak, hastalarla sohbet etti.

Bayramın 3’ncü günün de ise Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Kanuni KEKLİK’ ise bayramlaşma programına Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile başladı. Buradaki hasta ve çalışanların bayramını kutlayan Daire Başkanı Dr. Keklik, daha sonra Kovancılar ve Karakoçan Devlet Hastanelerine geçerek hasta ve çalışanlarla bayramlaştı.

Tüm sağlık tesislerinde hastane yönetici ve idarecileri tarafından karşılanan Daire Başkanları Dr. Muhammed BAYRAM ve Dr. Kanuni Keklik’e Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Adnan SEYREK, Mali Hizmetler Başkanı Muammer AÇIKKAPU ve diğer yetkililer eşlik etti.