Sağlık ve Eğitim Hizmetlerinde İndirim İçin İmzalar Atıldı

Özel sağlık hizmeti veren hastane ile eğitim kurumu arasında protokol imzalandı.

Sağlık ve Eğitim Hizmetlerinde İndirim İçin İmzalar Atıldı

Anadolu Hastanesi ve Yeni Nesil Eğitim Kurumları arasında karşılıklı indirim protokolü imzalandı.

ALKAÇ: BU ALANDA İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Eğitim Kurumunun Kurucu Müdürlerinden İbrahim Alkaç, “Kurumumuz yaklaşık 2 senedir Elazığ’a hizmet vermektedir eğitim alanında. Çok köklü öğretmen kadrosuyla eğitime damga vurduk diyebilirim. Burada aldığımız dönütler velilerimizin memnuniyeti bizi çok çok mutlu ediyor. Bugün için de Anadolu Hastanesi ile sağlık alanında velilerimizin, öğretmenlerimizin, kursiyerlerimizin bu alanda indirimden faydalanmak için bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

YAMAN: ELAZIĞ İÇİN HAYIRLI OLACAK BİR İMZAYA KATKI SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ

Kurumun Kurucu Müdürlerinden Burak Yaman da, “Elazığ’ın önde gelen hasta hastanelerinden bir tanesi olan, sağlık alanında gerçekten uzman olan Anadolu hastanesi’yle protokol imzalayacağız. Gerek velilerimiz gerek öğrencilerimiz gerek kursiyerlerimiz gerekse öğretmen kadromuz bu noktada sağlık hizmetlerinden faydalanacak. Karşılıklı güzel bir anlaşmayla inşallah Elazığ için hayırlı olacak bir imzaya katkı sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

DAYANAN: UZMAN EĞİTİM KADROSUNDAN İNDİRİM ALABİLMEK İÇİN BİR İNDİRİM SAĞLANDI

Hastanenin Kurumsal Pazarlama Müdürü Zehra Dayanan, “Bugün hem eğitim sektöründe hem sağlık sektöründe kendini kanıtlayan iki kurum bir araya geldik. Yeni nesil eğitim kurumları kurucu müdürlerinden Burak Yaman, İbrahim Alkaç’a misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Anadolu Hastanesi olarak personellerimize, personellerimizin birinci dereceden yakınlarına bir indirim sağlandı. Buradan eğitim alabilmek için dev uzman eğitim kadrosundan indirim alabilmek için bir indirim sağlandı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doktor
Doktor - 3 yıl Önce

Gondikleyin bu millet hakediyi donuna kadar alın elize düşeni affetmeyin

SIRADAKİ HABER

banner137