Görsel ve Edebi kategori olmak üzere iki ayrı kategoride yarışan ve il birincisi olan öğrencilerimiz ve öğretmenleri Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından kabul edilerek ödülleri kendilerine takdim edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül programına Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Ulufer, Yeşilay Cemiyeti Elazığ Temsilcisi Taner Kayaoğlu, dereceye giren öğrencilerimiz ve aileleri ile öğretmenleri katıldılar.

Milli Eğitim Müdürü Gürtürk yapılan yarışma sonucunda il birincisi olan öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek, öğrencilerimize başarı belgesi ve plaketlerini takdim etti. Öğrencilerimize Yeşilay Cemiyeti tarafından verilen 1000 liralık para ödülü de ailelerinin hesabına yatırıldı.

Düzenlenen yarışmada Görsel Sanatlar Kategorisinde;

Palu Mehmet Vehbi Bilgin İlkokulundan İrem Hacer Demirbağ, Elazığ Bilim Sanat Merkezinden Deniz Dilkaraoğlu ve Fırat Anadolu Lisesinden İrfan Ulutaş il birincisi,

Edebi Eserler kategorisinde ise;

Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulundan Zeynep Aşkın, Mustafa Kemal Ortaokulundan Zeynep Ela Yılmaz ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinden Zeynep Akpunar il birincisi oldular.