Mediline Hastanesi ile Hak iş Konfederasyonu bağlı sendikalar arasında sağlık indirimi protokolü imzalandı.

HÜSEYİNOĞLU: SAĞLIK HİZMETİ AVANTAJLARINDAN FAYDALANACAKLARDIR

Mediline Hastanesi Müdürü Kürşat Hüseyinoğlu, “Hak İş Konfederasyonu Başkanı Sayın Kazım Cavlı Bey ve üyeleri tenzihini Mediline Hospital’den yana kullanarak sağlıkta kaliteli temiz sağlık hizmeti almanın avantajlarından faydalanacaklardır. Her iki tarafa hayırlı uğurlu olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.

CAVLI: AİLELERİ, ÇOCUKLARI VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI BU İNDİRİMDEN YARARLANACAKLARDIR

Hizmet iş Sendikası Başkanı Kazım Cavlı ise, “Yapmış olduğumuz bu indirimde işçi arkadaşlarımız ve aileleri, çocukları ve birinci derece yakınları bu indirimden yararlanacaklardır. Yapılan bu sözleşme protokolünün her iki taraf için hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” şeklinde konuştu.

DEMİRTAŞ: HER İKİ TARAF İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLERİM

Öz Sağlık İş Şube Başkanı İrfan Demirtaş da, “Sağlık ve sosyal hizmetlerinde bağlı üyelerimizin adına bir imza töreni ve indirim sözleşmesi imzalandı. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

ATALAN: BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM

Öz Güven Sen Şube Başkanı Özkan Atalan ise, “Bizde burada sayın müdürümüzle değerli başkanlarımla Hak İş Konfederasyonumuza bağlı sendikalardaki indirim sözleşmesini imzalamaya geldik. Bütün arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.