Şah Cihan Yurdundaki Öğrencilere Destekleme Ve Yetiştirme Kursu Açıldı

24 Ocak depreminden sonra evi yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlarımıza tahsis edilen Şah Cihan Öğrenci Yurdunda barınan 8 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz için müdürlüğümüz tarafından sınıflar oluşturularak, Destekleme ve Yetiştirme Kursları açıldı.

Şah Cihan Yurdundaki Öğrencilere Destekleme Ve Yetiştirme Kursu Açıldı

Müdürlüğümüz tarafından hafta sonunda yapılan çalışmalar sonucunda oluşturulan sınıflara öğretmen görevlendirmesi de yapılarak bu yıl sınava girecek olan 8 ve 12. Sınıflardaki öğrencilerimiz için kurs çalışmalarına başlandı.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk hafta sonundan itibaren vatandaşlarımızın yerleştirilmeye başlandığı Şah Cihan Yurdunda incelemelerde bulunarak, kurs çalışmalarına başladı.

GÜRTÜRK: ŞAH CİHAN YURDU VALİLİĞİMİZ TARAFINDAN VATANDAŞLARIMIZA TAHSİS EDİLMİŞTİR

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrenciler ile de bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Yaşanan deprem felaketi nedeni ile evi hasar gören Şah Cihan Yurdu Valiliğimiz tarafından vatandaşlarımıza tahsis edilmiştir. Bu yurtta aileleri ile birlikte barınan ve bu yıl lise ve üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimiz için hızlı bir şekilde sınıflar oluşturarak burada barınacak olan öğrencilerimiz için kurslarımızı başlattık. Öğretmenlerimizin görev aldığı bu kurslarda öğrencilerimizin ara vermeden derslerini çalışmaları, sınava hazırlanmaları imkanı sağlanacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 19:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137