Kalabalık bir grupla birlikte AK Parti İl Binasına giden Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru evrakını İl Başkan Yardımcısı Atilla Uğur’u teslim etti.

UĞUR: MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ OLAN ŞAHİN ŞERİFOĞLULLARI BEYEFENDİ KATILMIŞTIR

Atilla Uğur, “Hepimiz malum olduğu üzere bir seçim atmosferine bulunmaktayız. Sizlerin de bildiği gibi İl Başkanımız Pazartesi günü kamuoyuna yapmış olduğu basın açıklamasında yerel seçimlerle ilgili partimize aday adaylığı başvuru sürecinin 5 Kasım itibariyle başlayıp, 12 Kasım itibariyle de biteceğini duyurmuştu. Bugün İl Başkanlığımıza Elazığ Belediye Başkan aday adaylığı için 24 Haziran seçimlerinde de Milletvekili adayımız olan Şahin Şerifoğlulları Beyefendi katılmıştır, kendisine hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BU GELİŞİME KATKI SUNMAK İSTİYORUM

Belediye Başkan Aday Adayı Şahin Şerifoğulları, “AK Parti kurulduğu 2001 yılından itibaren çeşitli saldırılara darbe girişimlerine maruz kaldı. Ama liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın azmi, milletimizin feraseti bu saldırıların tümünü boşa çıkardı. Tabi büyüyen ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyenler elbette olacaktır. Ancak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize çok daha kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Dünyada böylesine gelişen ve hederlerine adım adım ilerleyen bir Türkiye’de elbette yerelde de kalkınmak, gelişmek zorundayız. Aziz şehrimiz Elazığ’ın da sahip olduğu potansiyellerle gelişmeye en müsait illerden biri olduğunu biliyoruz. Bu gelişime katkı sunmak istiyorum. Bu vesileyle bugün partimize belediye başkan aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum. Daha yaşanabilir ve daha güçlü bir Elazığ oluşturabilmek için çıkmış olduğumuz bu yolculuğumuzda hepinizin desteklerini ve dualarını bekliyorum” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLAR: HAYATA GEÇİRECEĞİMİZ PROJELERLE ELAZIĞ’IMIZI ŞAHA KALDIRMAYA HAZIRIZ

Şerifoğulları, “Şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini de biliyoruz. Şehrin imkan ve kaynaklarını da biliyoruz. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ve profesyonel bir ekiple yöneticilik yapacağız. Millete hizmet esasıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte herkese doğrudan temas edeceğiz. Sorunları dinleyerek ve istişareye önem vererek çözüme ulaşma gayreti içerisinde olacağız. Fikir alışverişinde bulunup, şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz. Doğu Batı ayrımı yapmadan Elazığ’ın tamamını bir bütün halinde düşünerek mahallelerimize eşit hizmet götüreceğiz. Amacımız kuru siyaset kavgalarının hedefinde olmak değil. Bütünleyici hizmet düsturu ile halka hizmet etmek olacaktır. Unutulmamalıdır ki şehrine ve şehrin o halkına hizmet etmek, hakka hizmet demektir. Hayata geçireceğimiz projelerle Elazığ’ımızı şaha kaldırmaya hazırız. Tek gayemiz gelecek nesillerimize güzel bir Elazığ bırakabilmektir” dedi.