AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları seçim ziyaretleri kapsamında önce Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ardından da Gazi Caddesi Esnafı ile buluştu.

ŞERİFOĞULLARI: İYİ BİR ŞEHİRDE YAŞAMALARINA KATKI SUNACAĞIZ

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Adayı Şerifoğulları, “Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte DSİ Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Daha sonra Gazi Caddesinde esnaflarımızla bir araya gelebilme fırsatı bulduk, esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Esnaflarımızla kucaklaşma şansı yakaladık. Bizim yönetim anlayışımızın temelinde birlikte yönetim anlayışı olacak. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Sorunlara vatandaşlarla birlikte çözüm üreteceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyecek, onlarla istişare yayacak ve hizmetlerimizi de ondan sonra yapacağız. Bu anlayışı hizmet süremize yayacak vatandaşlarımızın daha iyi bir şehirde yaşamalarına katkı sunacağız”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: HİZMET VERİRKEN DE EŞİT OLACAĞIZ

 AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, “Yönetim anlayışımızdaki bir diğer olmazsa olmazımız ise eşit hizmet olacak. Oy isterken eşit gördüğümüz vatandaşımıza hizmet verirken de eşit olacağız. Vatandaşımızın fikirleri bizler için çok önemli. Her zaman sokaktayız, her zaman vatandaşımızın arasındayız. Gündüz geziler yapıyoruz, akşamda vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Vatandaşımızın yoğun ilgisi bizim heyecanımızı daha da arttırıyor. 31 Marta kadar yoğun bir şekilde çalışıp, seçimden zaferle çıkmayı arzuluyoruz”diye kaydetti.

HABER: KEVSER ÖZ