Şahinkaya Köyü’ndeki Altyapı Çalışmaları

Elazığ merkeze bağlı Şahinkaya Köyü’nde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Altyapı çalışmalarında sona doğru gelinirken; köyün 5 ayrı noktasına da kaynak suyu getirildi.

Şahinkaya Köyü’ndeki Altyapı Çalışmaları

Elazığ Merkeze Şahin kaya köyünde başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

“KÖYÜMÜZÜ GÜZEL BİR GÖRÜNÜMÜ KAVUŞTURACAĞIZ”

Göreve geldikleri günden itibaren köyün altyapı başta olmak üzere bir çok çalışmanın yapılarak, sorunları çözdüklerini belirten Şahinkaya muhtarı Hıdır Şahin, “Ramazan bey köyümüze çok kaliteli bir iş yaparak her konuda bize destek verdi İnşallah burada daha yapılacak çok işimiz var Tarihi çeşme çevresininim etrafında mini bir park yapacağız biz daha öncede dile getirdik 3 tane ayrı çeşmemiz var oralara da mini park ve ağaçlandırma çalışmaları yaparak köyümüzü güzel bir görünümü kavuşturacağız” dedi.

ÇALIŞMANIN 1. VE 2. ETABI BİTTİ

Altyapı çalışmalarını yürüten Mastar Tarım İnşaat Müteahhitlik Firma sahibi Ramazan Ayhan’da, çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “ Yer altı sistemiyle bir kanalizasyon sistemi kurup mini bir şekilde bunu inşa ederek köyün 4’te 3 lük bir bölümünün pis suyunu toparladık ve bir ana logarla köyün altından geçen çökertme logarından sonra dereye verdik. Herkesin öz verili çalışması ile bu çalışmanın 1. Ve 2. Etap bölümlerini bitirmiş durumdayız ve yaklaşık 8 bin metre boru döşenerek dereye akıyor” diye konuştu.

5 AYRI NOKTAYA KAYNAK SUYU

Ayhan,   altyapı ve pis su proje çalışması dışında, “Bölgedeki sıradağlarda bulunan doğal kaynak suyunu yine bir sistemle toplayıp ücretsiz bir şekilde köyün 5 ayrı noktasına getirdiklerini de kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 20:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137