Sahur Eğlencelerinin Durağı Karşıyaka Mahallesiydi

Sahur halayları Karşıyaka Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleri hem eğlendi,  hem de eğlendirdi.

Sahur Eğlencelerinin Durağı Karşıyaka Mahallesiydi

Sahur eğlencelerinin bu defaki durağı Karşıyaka mahallesiydi.

Halaylar çekildi.

Mahalle sakinleri hem eğlendi hem eğlendirdi.

DEMİRBAŞ: BU SENE KURTULACAĞIZ BÖYLE ŞEYLERDEN

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Rumi Demirbaş, medya gurubumuza teşekkür ederek, “Ben Kanal Fırat’a çok teşekkür ederim. Bizim için geldiğiniz için. Allah sizlerden razı olsun. Bize şeref verdiniz, gurur verdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bizim Karşıyaka’nın sorunları biraz ağır. Bizim bir sağlık ocağımız yok, yolumuz yok, imarımız yok, lojmanlarımız çatlamış ve yıkılma tehlikesi yaşıyor. Biz kaç kere yolları kestik, cumhurbaşkanımıza söyledik. Mücahit bey bize söz verdi yapacağız diye sonra seçimden dolayı kaldı. Şimdi Şahin beyde bize aynı şekilde yardımcı olmak istiyor. İnşallah bundan sonra da daha güzel şeyler olacak Karşıyaka’da. Bundan sonra doğudan başlayacaklar. Temennimiz de budur. İnşallah bundan sonra daha güzel işler yapacaklar. Bu sene kurtulacağız böyle şeylerden. Sağlık ocağı sıkıntımızdan, yol sıkıntımızdan, imara açılmasından” dedi.

DEMİRBAŞ: ELAZIĞ’IN EN GARİBAN MAHALLESİ KARŞIYAKA MAHALLESİ

Muhtar Demirbaş, “bize bu sene hiç yardım gelmedi. Daha eski muhtardan dolayı mı gelmedi, biz daha yeniyiz ondan dolayı mı gelmedi. Suç onun mu benim mi bilmem. Birkaç zengine gittim durumumuzu arz ettim. Dedim ki Elazığ’ın en gariban mahallesi Karşıyaka Mahallesi. Yardım gelmedi hiç inşallah bundan sonra gelecek ve bizlerde vatandaşımıza yardımcı olacağız inşallah. Allah’ta onların hayırlarını kabul edecek ve bizlerde vesile olacağız” diye kaydetti.

Mahalle sakinleri de mahallenin sıkıntılarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından sahur eğlencesi kaldığı yerden devam etti.

Mahalle sakinlerinin coşkusuna 1 davulcu yetmedi…

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Boşuna aç duran müslümanlar
Boşuna aç duran müslümanlar - 5 yıl Önce

Ramazan denilince şu an milletin yaptığı işler: İftar sofralarından selfi yapmak, verdiği iftar yemeğinin boy boy resimlerini atıp reklam yapmak, sahur vakitlerine kadar okey oynayıp ramazan davulcularını duyunca sokağa çıkıp asenadan fazla kıvırmak. Namaz kılmayıp oruçluyum deyip ikindiye kadar ömer emminin eşşegi gibi yatmak.

taha
taha @Boşuna aç duran müslümanlar - 5 yıl Önce

Ramazan ayı birçok insanın "Müslümancılık" oynadığı ay haline gelmiş.Tüm sene boyunca kul hakkı ye,yalan,iftira,dedikodu,gıybet yap,hile hurda peşinde koş,menfaat çıkar,kin,nefret barındır sonrada 1 ay boyunca müslümancılık yap.

Köçekmisiniz
Köçekmisiniz - 5 yıl Önce

Atatürk boşuna dememiş Elazığ dan yakaladığınızı getirin diye. Gecenin yarısında eşşek kadar gavat çıkmış pisik oyunu oynuyor. Ramazan ayı ibadet ayı soytarılık ayı değil. Zilini takan sokağa düşmüş köçekler.

Böyle bir kültür yok
Böyle bir kültür yok - 5 yıl Önce

Elazığın böyle bir kültürü yoktur. Varsa ispatlayın. Ramazan ayı eğlence ayı değildir. Gidin evinize veya camiye 2 cüz okuyun.

Cemil kendi yaptıklarını bari yazma buraya
Cemil kendi yaptıklarını bari yazma buraya @Böyle bir kültür yok - 5 yıl Önce

Cemil kendi yaptıklarını bari yazma buraya

Cemil
Cemil @Böyle bir kültür yok - 5 yıl Önce

Ramazanda sadece yemeyip içmeyip onun dışında her haltı yemek de Müslümanlıkta yok

Mert
Mert - 5 yıl Önce

Son dakika: Gidilecek yolu, yürüyecek kaldırımı, imarı, kentsel dönüşümü, kanalizasyonu, suyu, parkı, bahçesi, otoparkı, sağlık ocağı ve okulu olmayan, gelişmeyen, sürekli göç alan, işsizliğin tavan yaptığı, eğitim düzeyinin çok düşük olduğu, çocuklarının bile hayal kuramadığı Karşıyaka Mahallesi sakinleri, bir kez daha mahalledeki sorunların biteceğini zannederek halay çekti. Ayrıntılar bir sonraki sahurda...

Emir
Emir - 5 yıl Önce

Mücahit yanılmazın seçim çalışmaları geldi aklıma...Karşıyaka mahallesine gitmişti,mahalleliye inşAllah seçilirsek buraya büyükçe bi cami yapacazzzzz diyodu.Karşıyakalılarında çok ihtiyacı vardı zaten camiye ! Mücahit yanılmaz seçim çalışmalarındada karşıyakada lojman sorunu,imar, yol , okul alt yapı üst yapı sorunu vardı mücahit yanılmazın görevi bitti halen daha bu sorunlar var. Çok değerli Karşıyakalılar halen daha yeni başkanın birşeyler yapacağını sanıyor.Siz oy vermeye devam edin 2095 yılında yollarınız yapılacaktır. hadi bakalım iyi halaylar.

SIRADAKİ HABER

banner137