Kanal Fırat ekranlarında Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programı sahur eğlenceleri ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

Sahur eğlencelerinin bu defaki durağı Elazığ’ın en eski mahallelerinden biri olan eski adıyla Kesirik yeni adıyla Kızılay mahallesiydi. 

BAHÇECİ: SAHURU DAVUL KLARNET İLE BEKLİYORUZ

Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeci, mahallelerindeki ramazan ayının güzelliklerine değinerek, “Ramazan ayı kültürünü mahallemiz daha yitirmedi. Bazı yerlerde davuldan şikayetler başladı ama bizim öyle değil. Biz yine davul klarnet ile sahura kalkıyoruz. Sahura kadar kıraathanemiz açıktır. Fazla bir giderimiz yoktur. Sahuru davul klarnet ile bekliyoruz öyle gidiyoruz. Elazığ’da olanlara belki pek fazla ifade etmiyor. İstanbul’da Urfa’da bizi izliyorlar. Gurbette olan Elazığlılar, Kesirikliler bu programı daha canlı daha heyecanlı bir şekilde izliyorlar” dedi.

Mahalle sakinleri ’de eski ramazanları özlemle andı.

Memleketlerine özlemlerini Kanal Fırat ekranları ile gideren Yurt dışında yaşayan Elazığlılarda telefonla bağlanarak Kanal Fırat’ın canlı yayın konuğumuz oldu.

Konuşmaların ardında sahur eğlencesi kaldığı yerden devam etti.

Kızılay mahalle sakinleri hem eğlendi hem eğlendirdi.

VİDEO: