Kanal Fırat Televizyonunda canlı olarak yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programında geleneksel hale getirilen sahur halaylarının son sahur halayı durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu.

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse, iki dönemdir mahallede görevini hakkıyla yapan ve sevilen bir sima.

YAVUZ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ

Muhtar Yavuz Köse, “Başta Kanal Fırat Televizyonuna mahallemize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hoş geldi, şeref verdi. Kıymetli hemşehrilerimize haylırlı geceler diliyoruz. Bugün Ramazanımızın 28. Günü. Son sahurumuzu yapacağız. Allah bugüne kadar tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Yapmış olduğumuz ibadetleri de kabul eylesin. Biz eğlencelere erken başladık. Mahalle sakinlerimizden de Allah razı olsun. Burayı doldurdular. Birlik beraberliğimiz devam edecek. Çünkü mahallemizde Alevisi, Sunnisi, Kürdü, Zazası birlik beraberlik içerisinde yaşamakta. Çok şükür Mahallemiz Elazığ’ın en büyük mahallesi. Huzur ve güven içerisinde mahallemizde yaşıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Kanal Fırat Televizyonunda da Allah razı olsun. Çünkü bu Ramazan eğlencelerini, sahur eğlencelerini geleneksel hale getirdiniz. “Son Baskı” programının sunucusu Furkan Dilaver’e teşekkür ediyorum. Ondan da Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Ve konuşmaların ardından sahur halayı coşkusu başladı.

7’den 70’e her yaş grubunun yer aldığı sahur halayında bir de elazigsonhaber internet sitemizin editörlerinden Sıtkı Taşel de yer aldı.

Sahur halayı coşkusunu en iyi şekilde yansıtan Mahalle Muhtarı Yavuz Köse’nin bir de Son Baskı Program sunucusu Furkan Dilaver’e, sahur halayı programını ekranlara yansıtan ekibe bir sürprizi vardı.

VİDEO: