Sahur Halayı Coşkusu Sürsürü Mahallesi’nde Yaşandı

Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, sahur halayları aynı coşku ile devam ediyor. Ekranlarımızın vazgeçilmezi haline dönen sahur halaylarının bu defaki durağı Sürsürü Mahallesi oldu.

Sahur Halayı Coşkusu Sürsürü Mahallesi’nde Yaşandı

Ekranların sevilen yüzü Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu Son Baskı programında ramazan aylarının vazgeçilmez klasiği haline gelen sahur halayları bu defa Sürsürü Mahallesi’nden ekranlara geldi.

Her akşam farklı bir mahallede sahnelenen sahur halayları coşkusu Sürsürü Mahallesi’nde yaşandı.

Mahalle Muhtarı Ergün Gül, iki yıllık bir özlemin ardından sahur halaylarında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Davul ve klarnetin sesine ayak uyduran Elazığlılar, unutulmaz sahur gecelerine imza atıyor.

Video:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ermeni adetcileri
Ermeni adetcileri - 2 yıl Önce

Sahur alayı küfürdür, bidattır, gidip her tarafta tepinilebikinir ama sahur deyio dini kisve kullanamazsınız. Dini çıkarına alet edene de, dini tahrip edip ona muhalefet edenede Allah lanet eder...

murat
murat @Ermeni adetcileri - 2 yıl Önce

bu rezilliği kültür diye dayatmaya çalışanlar Allah sizleri ıslah etsin Elazığ'da sahur alayı anlayışı bu yaptığınız değil. Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bu organizasyonları yapanlara ve onlara müsaade edenlere lanet olsun.

Boş işler şehri elazığ
Boş işler şehri elazığ - 2 yıl Önce

Boş işler şehri elazığ.

????
???? - 2 yıl Önce

Hem de cami bahçesinde. Allah ıslah etsin ne diyelim

gagko
gagko - 2 yıl Önce

yere gire halay

Cami  bahçesinde  göbek atanlar
Cami bahçesinde göbek atanlar - 2 yıl Önce

Gencler yapsa yeni nesil hiç bir sey bilmiyorlar saygsizlar diye bagiririz ama şu göruntuden halay cekip göbek atanlarin ortalama yaş 55 - 70 civari . Siz nasil yaşadinizki bu yaşta hala ramazanin ibadet ayı oldugunu anlayamadiniz ? Niye ibadetin bilincinde degilsiniz kaç yaşına gelince anlayacaksiniz acaba ? Yazık yeminle insan memleketinden utanirmi ben her ramazanda bu goruntüdeen utanıyorum . Hangi ülkede hangi şehirde bu sacmalik var ? Oruç nefis terbiyesidir hala anlamadinizmi sadece aç kalmak degil her yanliştan sakınmaktir . Ibadet ayindada eglenceden sakinmakta bunlarin icindedir . Birde şu haberi yapan gazeteciye sormak lazim geleneksel ramazan halayi ne yaaaa bu nasil bir yazı ? Ramazanda halay yokkk bu yaoilan haram gunah bunu yayginlastirmayin az bilinç yahu

Sürsürü
Sürsürü - 2 yıl Önce

Sür-sürü

kdr
kdr - 2 yıl Önce

o elini sıcaktan soğuğa sokmayan müftülük ne halt ediyor. belki de o yüzden insanlar üzerinde en ufak bir tesiri yok diyanetin. her zaman mıymıntı mıymıntı ''aman efendim ortamı geren taraf biz olmayalım'' demenin derdinde. biz yine hutbelerde anlatıldığı gibi çiçek ekip evimizin önünü süpürüp dişlerimizi fırçalayalım amma siz de az işinizi yapın. saray alimi olmak işte bu yüzden kınanmıştır. veyl olsun size de bu sahur halayını çıkarana da orada tepinenlere de.

SIRADAKİ HABER

banner137