Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonu Elazığ’ındır Elazığ’ın kalacak!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın keşfettiği Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarına Malatya’nın sahip çıkmasını eleştiren Elazığlılar, bu konuda komşu şehrin söz hakkı olmadığını söylediler.

Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonu Elazığ’ındır Elazığ’ın kalacak!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından keşfedilen ve turizme açılması için tekne turları düzenlenen Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarını gezen Malatya Valisi Aydın Baruş, kanyonlara sahip çıkmıştı.

Bu çıkışın ardından Elazığ’dan tepkiler gelmeye başlamıştı.

Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinden gelen açıklamalara dahil olan vatandaşlar, Malatya’nın kanyonlara sahip çıkmasına tepki gösterdi. 

Kanyonların Elazığ sınırları içerisinde yer aldığını ifade eden Vatandaşa göre, il yöneticilerinin kanyonlara sahip çıkması gerekiyor.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kral23 seviyesizi
Kral23 seviyesizi - 4 yıl Önce

La Kral23 müsün nesin adam gibi konuş. Siz bu seviyeyle bu terbiyeyle giderseniz Malatyanın heralanda gerisinde kalmaya mahkumsunuz. Bu kafayla Tunceli bile sizi geçer. Bu arada sana Bi Malatya lı çok kötü bişey yapmış anlaşılan kuyruk yaran var. Tüm Malatya seni.... Sevsin. Bu arada bu haber sitesini kınıyorum böyle seviyesiz yorumları yayınladığı için ve takibi bırakıyorum ciddiyetsiz herifler.

Habere bak
Habere bak - 4 yıl Önce

Nasıl habercilik yapıyorsunuz resmen iki şehrin insanlarını birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz. Malatya valisi burası Malatyanın falan demedi sadece çok güzel gezilmesi gereken yerler dedi yani reklamını yaptı adam. Baskil sınırlarında ise baskilin Elazığ ilçesi olduğunu herkes bilir. Lütfen ciddi habercilik yapın milleti kin ve düşmanlığa sevk edip suç işlemeyin.

Yaptığınız haberi var ya!
Yaptığınız haberi var ya! - 4 yıl Önce

Yıllardır boşu boşuna iki komşu şehrin arasında süregelen düşmanlık bitsin diye uğraşacağınıza iyice alevlendirmeye çalışıyorsunuz. Sizi haberci yapana da yaptığınız haberciliğe de çok güzel şeyler söylerdim ya neyse mübarek gece diye susuyorum. Alın o kanyonlarınızı da!

Kral 23
Kral 23 @Yaptığınız haberi var ya! - 4 yıl Önce

Keslan yıllardır Elazığ şerefini onurunu çaldınız yeter Malatya haddini aştı Elazığ Malatyadan Güzel Malatyanın amkoyam devlet sizi şımarttı Biz sahipsiz kaldık

Kral  23
Kral 23 - 4 yıl Önce

Malatya sikem köpek malatya devletin desteği ile gelişti Sahipsiz Elazığ malatya geçmisini sikem anasını sikem vatan haini kurt malatya amına koyam piç malatya köpek malatya ihanet eden malatya valini sikem malatya

SIRADAKİ HABER

banner137