Şampiyonlardan, Kenç’e Anlamlı Ziyaret

Yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında mücadele eden sporcular, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’i ziyaret etti.

Şampiyonlardan, Kenç’e Anlamlı Ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Niğde  ilinde düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında mücadele eden sporculardan Gizem Özer, Gülistan Gezici; Elazığ Bölgesi ve Milli Takımlar Boks Antrenörü Cemil Döndü ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’i makamında ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ise, “Sporcularımız yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler  Türkiye Boks Şampiyonası’nda Gizem Özer şampiyon olarak altın madalya kazandı. Gülistan Gezici ise 2.oldu ve gümüş madalyanın sahibi olarak bir kez daha bizleri gururlandırdı” dedi.

“ÇALIŞARAK NELER BAŞARILABİLECEĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖRÜYORUZ”

Sporcuların diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu belirten Kenç, “Çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Elazığ’da boks  alanında sporcularımızı yetiştirmek için çaba sarf eden Elazığ Bölgesi ve Milli Takımlar Boks antrenörü Cemil Döndü ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları’na emekleri için ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137