Sanatçı Bülent Serttaş, huzurevini ve çocuk evleri sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti. Çocuklar ve yaşlılarla bir araya gelen Sanatçı Serttaş, çocuk evleri sitesi için “hayalimin çok üstünde bir güzellikle karşılaştım” dedi.

Elazığlı hemşerimiz sanatçı Bülent Serttaş, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Serttaş, huzurevi sakinlerinin ellerini öptü, tek tek ilgilendi, hal hatır sordu.

Sanatçı Serttaş’ın bir diğer durağı ise Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Sanatçı Serttaş çocuklar tarafından kendi parçaları ile karşılandı.

Serttaş abileri de çocuklara mini bir konser vermeyi de ihmal etmedi.

Sanatçı Serttaş, Çocuk evleri sitesi için “Hayalimin çok üstünde bir güzellikle karşılaştım” diyerek, “Çocuk evleri sitesi Elazığ İl Müdürlüğüne gerçekten teşekkür ediyorum. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum Dedim ki ben eli boş gelmek istemiyorum. Bir şeyler yapalım dedim. Hiçbir ihtiyacımız yok dedi. Allah’ım bu devlete de millete de zeval vermesin. Devlet büyüklerimizin de Allah işlerini, güçlerini rast getirsin. Gerçekten ağladım. Vallahi ağladım. Şu anda tüylerim diken diken. Bu çocuklara bizim artık verebileceğimiz sadece sevgi var. Hediyeleri de var. Yemekleri de var. Yatacak yerleri de var. Ben bayıldım. Allah herkesten razı olsun. Geliş amacım da bu yüreklere, bu temiz kalplere bir nebzede olsun moral verebilmek, onların da Bülent Serttaş gibi abileri, amcaları beni nasıl kabul ederlerse babaları olarak nasıl kabul ederlerse o sevgiyle geldim. Gençlerimize, kızlarımıza, evlatlarımıza bir moral depolayalım dedik. Gerçekten herkesin çok mutlu olduğunu gördüm. Yaşantıdan dolayı mutlular. Bir ihtiyaçların olmadığından dolayı mutlular. Burayı hiçbir zaman göz ardı etmemek lazım. Burada kimse bir şey beklemiyor sevginin haricinde” dedi.

Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Şahabettin Can ise, “Ben kendisine eli boş gelin dedim ama o eli boş gelmedi yüreğindeki sevgisini getirdi” ifadelerini kullandı.

Can, “Değerli sanatçımız sevgili Bülent Serttaş kurumlarımızı, çocukları, bizleri ziyaret etti. Bülent Serttaş’ın çocukları sunduğu şarkı bizim için en büyük hediye. Ben kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç de, “Bu çocuklar başımızın tacı” diyerek, “Biz sayın valimizi temsilen buradayız. Allah’ın ve devletin emaneti olan bu çocuklar başımızın tacı. Bizim kamuoyundan istirhamımız bizi tanısınlar, bizi bilsinler, bize manevi olarak destek olsunlar. Kamuoyundan başka beklentimiz yok. Allah devletimize zeval vermesin. Bu güzel insana kurumumuzu ziyaret ettiği için şahsım ve bakanlığım adına saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.