Sanayi Mahallesi'nde Suriyelilerle Kavga Çıktı!

Sanayi Mahallesi’nde Suriyeli gruplar arasında kavga çıktı. Mahalleli kavgayı ayırmak istedi ancak bu kez Suriyeliler mahalleliye saldırdı. Olayların büyüdüğü mahallede il yöneticileri vatandaşlar tarafından mahalleye davet edildi. Vali Yardımcısı Mustafa Gül, olay yerine gelerek mahalleliyle görüştü. O anlar saniye saniye kaydedildi...

Sanayi Mahallesi'nde Suriyelilerle Kavga Çıktı!

Sanayi Mahallesi’nde iki Suriyeli grup arasında kavga çıktı. 

Mahalleliler kavgayı ayırmak istedi. Ancak bu kez Suriyeliler mahalleliye saldırdı. 

Arbede kısa sürede büyüdü. Mahalleliler Suriyelilerin sürekli sorun çıkardığını ifade ederek mahalleden gönderilmelerini istedi. 

Kavgada mahalledeki bazı esnaflar yaralandı.

Bazı dükkanların camları kırıldı. Çok sayıda polisin sevk edildiği mahallede vatandaşlar il yöneticilerini mahalleye davet ederek sorunun çözülmesini istedi. 

Bazı Suriyeliler mahalleden kaçarken, bazıları bir dükkana sığındı. 

Olayların yatışmaması üzerine İl dışında olan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a vekaleten Vali Vekili Mustafa Gül, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ mahalleye geldi. 

Vali Yardımcısı Gül vatandaşlara hitap ederek sorun çıkaran Suriyelilerin ülkelerin geri gönderileceğini söyledi ve mahallede tedbirlerin daha artırılacağını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın mahalleye gelmesini ve Başkan Yanılmaz’la görüşmek istediklerini ifade eden vatandaşlara Vali Yardımcısı Gül, vatandaşın Başkan Yanılmaz’la görüşeceğine dair söz verdi ve Başkan Yanılmaz’dan sabah randevu alınacağını ifade etti. 

Mahallede olaylar emniyet ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda güçlükle yatıştırıldı...

KAVGANIN ÇIKIŞ ANI VE SONRASINA DAİR GÖRÜNTÜLER

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 20:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Firuzeee
Firuzeee - 6 yıl Önce

halkımız hiç bi seçimde suriyelilerin ülkeye alınmasından ötürü tepkisini göstermediğine göre şimdi seve seve beraber yaşayacaktır . zaten sanayi mahallesi küçük bir suriye olmuş. yakında tüm elazığ olur sonra din gardaşlarınızla yaşar gidersiniz artık. bunun böyle olmasını siz istediniz şikayet etmeyin hadi mutluluklar

best
best @Firuzeee - 6 yıl Önce

Mestan sen onların böyle yaptıgına bakma yarın secım olsa yıne aynı adamlara verırler

Mestan
Mestan @Firuzeee - 6 yıl Önce

Son seçimde en fazla memnuniyet belirten mahallelerimizden birisi olan sanayi mahallesinin bu tutumu şaşırttı doğrusu.

Mert
Mert @Firuzeee - 6 yıl Önce

Son dakika: Suriyeliler'den sıkılan Elazığ'a yeni heyecan: 100.000 Iraklı göç için hazırlıklara başladı... :-)

Firuzeee
Firuzeee @Firuzeee - 6 yıl Önce

yorumumu beğenmeyen suriyeli galiba yada suriyeli seviciii..

Tarık
Tarık @Firuzeee - 6 yıl Önce

Elazığ son seçimde ve ondan önceki seçimlerde halinden memnun oldugunu acıkca ortaya koydu yapacak bişi yok

çağatay
çağatay - 6 yıl Önce

kavga etmeyin siz kardeşsiniz

sarper
sarper - 6 yıl Önce

Evini öğrenciye kiraya vermeyip suriyeliye veren ev sahibi olursa,yazıkk haaaa onlarda müslüman diyeeen bir halk olursa,açılan onca işyerinin ruhsatsız olmasına ses çıkarmayan bir belediye ve diğerleri olursa,nerde bi cahil cühela adamı ülkeye alırsan böyle olur.Oyyy verdikten sonrada sahipsiz elazığğğğ başkan istifaaa demeyeceksin.İkiyüzlü olmayacaksın.

ibrahim
ibrahim - 6 yıl Önce

seçimle suriyelilerin ne alakası var kardeşim biz insanlık ettik açtık kapıyı birde yani onlarda insan suriyeli değil bir elazığlı yapsa onuda elazığdanmı göndereceksiniz yetkililer saldırgan suriyelileri yakalar gerekeni yapar abartmayın Allahaşkına hepsi gitsin diyosunuz adamların ülkesine sürekli bomba yağıyo Allahtan korkun yav yazık günahtır olayı çıkaranlar gitsin yeterli değilmi.

sarper
sarper @ibrahim - 6 yıl Önce

insanlık ettin açtın ama cahil cühela insanları sokmayacaksın ülkeye. mühendisi doktoru alacaksın . ne idiği belirsiz adamları alırsan böyle terör estirirler işte neyini savunuyorsunuz suriyelilerin ? senin insanınında maddi gücü ortada senin insanın bu durumdayken bir başkasına bakmak ne kadar doğru ? ülkeye alarak müslümanlık mı yaptığımızı düşünelim yani? durum ortada işte hangi müslümanlıkta öyle görüntüler var????

Gökhan
Gökhan @ibrahim - 6 yıl Önce

İbrahim bey seçimi dile getiren arkadaşlar demek istiyorki bizdeki gibi bir suriyeli politikası bizden daha gelişmiş bir ülkede olsaydı insanlar oy vermezlerdı tepkı gosterırlerdı.secimle boyle alakası var iste . bunu algılamanız gerekirdi.ayrıca hem oy vermısler hemde sahipsiz elazıg baskan ıstıfa falan demısler..yanı secımle boyle ılgılı anladınızmı.ote yandan sız surıyelılerın kalmasından yanaysanız hatta daha cok gelmelerını ıstıyorsanız buyrun sıze yenı ınternete dusen bır vıdeoyu paylasayım : Duvara tırmanıp Türkiyeye giren suriyeliler (linki kopyalayıp açın açamazsanız youtubeye duvar tırmanıp Türkiye'ye giren suriyeliler yazabılırsınız ): https://www.youtube.com/watch?v=HXcO_OmP4BY

????
???? - 6 yıl Önce

Şu başkandan sonra en yetkili kişi benim diyen artis kim Elazığlı mı

????
???? - 6 yıl Önce

Şu başkandan sonra en yetkili kişi benim diyen artis kim Elazığlı mı


SIRADAKİ HABER

banner137