Şanlıurfa-Elazığ Yollarını Birbirine Bağlayan Bulvarda Çalışmalar Sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Elazığ yollarını birbirine bağlayacak olan yeni bulvarda çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa-Elazığ Yollarını Birbirine Bağlayan Bulvarda Çalışmalar Sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını rahatlatmak ve ulaşım sürelerini kısaltmak amacıyla yeni bulvar ile yollar açmaya devam ediyor.

Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Şanlıurfa-Elazığ yollarını kesintisiz bir şekilde birbirine bağlayacak olan 9,2 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki yeni bulvarda kazı dolgu ve sıcak asfalt serme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, bulvarın TOKİ Sosyal Konutlar ile Diyarbakır Şehir Stadyumu arasında bulunan 1,5 kilometre uzunluğundaki bölümünde altyapı çalışmaları kapsamında kazı-dolgu işlemlerini hızlandırırken alt yapısı tamamlanan bölümlere ise sıcak asfalt seriyor.

Çalışmalar tamamlandığında Şanlıurfa-Elazığ yolu birbirine bağlanarak vatandaşların, daha konforlu ve güvenli şekilde seyahat etmeleri sağlanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
edo
edo - 3 yıl Önce

sanki yol elazığ da yapılıyor diye haber yapmışsınız ne alaka diyarbakırda yol yapılıyor size ne bu ne biçim haber memlekette haber yok doğru ya..

elazığlı
elazığlı - 3 yıl Önce

adamlar 50 metreden aşağı yol yapmıyorlar .bizimkiler(elazığ belediyesi) (örn: mustafapaşa mah) de bir gidiş bir geliş yolu da tek şeride düşürüyorlar

süper mario
süper mario - 3 yıl Önce

adamların yaptıkları yollara bakın birde elazığın yaptığı yollara... adamlarınki jilet gibi elazığınki ise labirent gibi.

HasanHoca
HasanHoca - 3 yıl Önce

50 Metre diyor
50 Metre genişlik
Bulvar diyor
Bunu bizim yetkililer de okusa diyorum.

Scarface
Scarface - 3 yıl Önce

Haberciler de baktı Elazığa kimsw yol ywpmıyor bari elalemin yaptıklarını haber edelim dediler :))

Okan
Okan - 3 yıl Önce

Bu haberi silin utanın biraz bizimle ne alakası var ş Urfa Diyarbakır bağlantı yolu

SIRADAKİ HABER

banner137