Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız, OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Muhyeddin Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen ve Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ile birlikte Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezini ziyaret etti.

PETEK: KAZANDIRILMASI GERÇEKTEN MÜKEMMEL VE OLAĞANÜSTÜ

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, “Böyle bir tesisin Elazığ’a kazandırılması gerçekten mükemmel ve olağanüstü. Bizler de bugün burada incelemelerde bulunduk ve sanayiciler için ne kadar önemli olduğunu yerinde tespit etmiş olduk. Gelecekte Savunma Sanayi için gerçekleştirilecek projelerinde burada hayat bulacağına yürekten inanıyorum. Böyle bir merkezi Şanlıurfa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün burada bizleri misafir eden Elazığ OSB Yönetimine çok teşekkür ederiz” diye kaydetti.

KAYA: HEM İŞ KONUSUNDA HEM DE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPMAKTA HERKESE AÇIKTIR

OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Muhyeddin Kaya yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Burada faaliyete geçirmiş olduğumuz Elazığ OSB ve Tasarım ve İnovasyon Merkezimizin kapısı hem iş konusunda hem de fikir alışverişi yapmakta herkese açıktır. Ayrıca geçenlerde vefat eden kardeşim Rıfat Kaya için taziye dileklerinde bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız’a çok teşekkür ediyorum” açıklamalarını kaydetti.