Şano Dayı, Kanal Fırat’a Muhabirlik Yaptı

Elazığ’ın Baskil İlçesi’nde köpek kurtarma anını kendine özgü anlatımıyla fenomen olan ve en büyük hayalinin sunuculuk olduğunu aktaran Şano dayı olarak bilinen Şahabeddin Baydemir, bu kez Kanal Fırat mikrofonunu eline alarak o anları tekrar canlandırdı.

Şano Dayı, Kanal Fırat’a Muhabirlik Yaptı

Yer Baskil, İlçenin Elazığ Caddesinde bulunan bir havuza düşen köpeğin kurtarılma anı, cep telefonu ile kaydediliyor ve yerel şive ile olayı anlatan Şehabettin Baydemir, sosyal medyada fenomen oluyor.

İlçede “Şano Dayı” olarak bilinen Şehabettin Baydemir,3 çocuk babası ve bir kurumda çaycı olarak görev yapıyor…

Şahabettin Baydemir köpek kurtarma anı ve sonrasını Kanal Fırat’a anlattı.

BAYDEMİR: KÖPEK BİRAZ SALDIRGANDI

Şahabettin Baydemir, “Havuz boştu, havuzun boş olan köşesinden köpek havuza düşmüştü, çıkamıyordu. Karşıdaki benzinci arkadaşımız bizi aradı. ‘Bu köpeği nasıl kurtaralım’ diye. Bende belediye ekiplerimizi aradım. İtfaiye geldi, arkadaşlarımız gedi. Önce bir havuza indik. Köpek biraz saldırgandı. Cesaret edemedik. Amacımız köpeği incitmeden elimizle tutup köpeği havuzun üstüne atmaktı. Olmadı. O denememizde başarılı olamadık. Ondan sonra bir merdiven getirdik. Merdivenin aralıkları boş olduğu için onu da kaldırdık. En sonunda bir inşaat tahtası getirdik. Köpeği incitmeden tatlı sözle, güler yüzle havuzdan çıkardık” ifadelerini kullandı.

BAYDEMİR: ARKADAŞLIK İSTEKLERİ ARTIYOR

Sosyal Medyada fenomen olmanın başka bir duygu olduğunu ifade eden Baydemir, “Kendi şivemizle konuştuk. Kendi hareketlerimizle konuştuğumuz için fazla bir tepki almadık. Arkadaşlık istekleri artıyor. Bizi davet ediyorlar. İstanbul’dan arıyorlar. Ülkemizin çeşitli yerlerinden arıyorlar. Genelde bizi takip edenler, dostlarımız arıyor. Şu anda ülkemiz savaş halindedir. Vatandaşlarımıza, milletimize bir tebessüm oluşturmuşsak ne mutlu bize. Biz isteriz ki milletimiz daima huzurlu daima güven içinde olsun” şeklinde konuştu.

En büyük hayalinin spikerlik olduğunu aktaran Şehabettin Baydemir, Kanal Fırat mikrofonunu eline aldı ve Baskil şivesi ile kurtarma operasyonunu yeniden aktardı.

VİDEO:

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 19:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137