Saraç: Şoför Esnafı Pandemide Unutuldu

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, Pandemi sürecinde en çok etkilen şoför esnafı geldiğini ifade ederek şoför esnafına mutlaka devletimizin destek vermesi gerektiğini ifade etti.

Saraç: Şoför Esnafı Pandemide Unutuldu

Başkan adayı saraç “Şehir içi toplu taşıma yapan esnaflarımız yarı kapasiteyle çalışıyor. Tüm esnaflarımız mağdur” şoför esnafının mutlaka aşılanmada öncelik verilmesi gerektiğini ifade etti.

SARAÇ: ESNAFIMIZ MUTLAKA DESTEKLEMESİ GEREK

Başkan Adayı Saraç; “İlimizde geçen yıl Ocak ayında meydana gelen deprem sonrasından itibaren esnafların zorlu bir süreç yaşıyor. Bu zorlu süreçte en çok etkilenen şoför esnafımızdır. Servisçilerimiz, bir yıldan fazladır hiç iş yapamıyor. Evlerine gelir girmediği gibi giderleri aynı şekilde devam ediyor. Görünüyor ki eylül ayına kadarda iş yapacak durumdalar. Ama servisçi esnafımıza destek yok. Temsilcimiz çıkıyor esnafımıza zekat istiyor. Bizim esnafımızın zekata değil devletinden desteğine ihtiyacı var. Bu açıklama esnafımızı derinden üzmüştür. Bu açıklamayı yapan kişi mutlaka esnafımızdan özür dilemelidir. Esnafımızın gururuyla oynamasının kimsenin hakkı yoktur. Şehir içi toplu taşıma yapan esnaflarımız yarı kapasiteyle çalışıyor. Esnafımız yarı kapasiteyle çalıştığında yakıt parasını çıkaramıyor. Uçaklar tam kapasite ile çalışıyor. Sanki uçakta virüs yok, benim şoför esnafımım araçlarında sadece virüs var. Ticari taksilerimiz, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün siftah yapmadan evine gidiyor. Galerici ve rent a carcı esnafımız aylardır iş yapamıyor. Kısacı tüm esnaflarımız mağdur”.

SARAÇ: ŞOFÖR ESNAFI ACİL AŞILANMASI LAZIM

Şoför esnafının çok yüksek risk altında olduğu için aşılanmada öncelik tanınması gerektiğini söyleyen Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, “Vatandaşlarla sürekli olarak temasta olan şoför esnafının mutlaka aşılanmada öncelik verilmesi gerekmektedir. Ama bu çağrılarımıza karşılık bulamadık şimdiye kadar. Birçok meslektaşımız virüse yakalandı ailesi yakalandı. Yetkilerden ricamız, aşılamada meslektaşlarımıza öncelik verilmesidir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tırcı
Tırcı - 3 yıl Önce

Herkes yarayı yemiş ne yazısı ne imlası ne şoförü

Yazım Kurallarına Dikkat
Yazım Kurallarına Dikkat - 3 yıl Önce

Görünüyor ki eylül ayına kadarda iş yapacak durumdalar.
İş yapamayacak durumdalar olması lazım, ayrıca kadarda değil kadar da şeklinde bağlaç olan de da ayrı yazılır. Yorumum paylaşılsın diye değil, daha dikkatli olasınız diye.

SIRADAKİ HABER

banner137