Elazığ’ın Karakoçan İlçe Müftülüğüne bağlı Sarıcan Beldesi Yaz Kur’an Kurslarına katılan 146 öğrenciye 140 bisiklet 6 tablet hediyeler verildi.

Karakoçan Sarıcan Beldesinde gerçekleştirilen programa Kaymakam Sarıcan Belediye Başkan vekili Abdullah Şahin, Karakoçan Belediye Başkan vekili Abdullah Kocabey, Jan Birlik Komutanı Sadık Tatar, İlçe Müftüsü vekil Bayram Yazar ve kurum müdürleri katıldılar.

Karakoçan İlçe Müftülüğüne bağlı Sarıcan Beldesi Yaz Kur’an Kurslarına 76 erkek,  70 kız öğrenci olmak üzere toplam 146 öğrenci devam etti.

Karakoçan Kaymakamı ve Sarıcan Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, eğitimlerini tamamlayan 70'i kız, 76 erkek olmak üzere toplam 146 öğrenciyi tebrik edip başarılar diledi.

ŞAHİN: PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA MÜFTÜLÜK VE BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Şahin, “Çocuklarımız yaz dönemini yoğun bir şekilde kurslarda tamamladı. Çocuklarımıza hediye bizler için de bir borç oldu. Çocuklarımızı sevindirmek için bisiklet ve tablet hediyelerini uygun gördük. Bütün öğrencilerimizi motive etme amacındayız. Çocuklarımız hediyelerini güle güle kullansın. Belediye olarak şunu söylemeliyim; yeni eğitim ve öğretim döneminde bütün çocuklara desteklerimiz sürecek. Çünkü bu çocuklar Sarıcan ve ülkenin geleceği. Hayırlı evlatlar yetiştirmek hepimizin ortak görevi. Sarıcan Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Okulumuzun doğalgaz dönüşümünü de en kısa sürede tamamlayacağız. Beldeye doğalgaz geldi ancak okulda hala kömür yakılıyor. En kısa sürede okula doğalgaz getirteceğiz. Programın hazırlanmasında Müftülük ve belediye personeline teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.