Elazığ’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Sarıeroğlu’nu  İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, teşkilat üyeleri ve kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri karşıladı.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, parti çalışmaları hakkında Jülide Sarıeroğlu’na bilgi verdi.

“ELAZIĞ’DA VAR OLAN BELEDİYELERİMİZİ SADECE MUHAFAZA ETMEK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK”

Gürgöze, temel hedeflerinin tüm belediyeleri almak olduğunu söyleyerek, “Sayın bakanımız hem bakanlığı döneminde hem de genel başkan yardımcılığı döneminde ilk ziyaret ettiği il Elazığ’ımız oldu. bu da Elazığ’a ilgi ve alakanın bariz göstergesi. Bizler Elazığ olarak 4 milletvekilimiz, MKYK üyemiz, sayın bakanımızı da kendimizden sayıyoruz, yerel yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın her kademesinde yer alan kardeşlerimizle çok daha güçlü olduğumuzu ve bundan sonraki süreçte de Elazığ iline çok daha önemli hizmetler edeceğimize inanıyoruz. Bizler Elazığ’da var olan belediyelerimizi sadece muhafaza etmek gibi bir niyetimiz yok. Elazığ’daki tüm il, ilçe ve belde belediyelerini almak AK Partini hedefleri arasındadır. Bu teşkilatlar bunu başarabilecek güçte ve biz yerel seçimlerde en büyük desteği vererek AK Partiyi en iyi yerlere taşıyacağız”dedi.

“HUYU SUYU EN ÇOK ELAZIĞLILARA BENZEYEN BENİM”

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Elazığ’a daha sık gelmek için yoğun çaba sarf edeceklerini belirterek, “Bakan olduktan hemen sonra gelmiştim, bu 5. ziyaretim. Ortalama 2 ayda bir Elazığ’a geldim. İnşallah önümüzdeki ayda gelerek bunu ayda bire düşürme konusunda bizde yoğun çaba sarf edeceğim. Elazığ’a geldiğimde çok mutlu oluyorum, ana ocağım o ayrı. Biz 4 kardeşiz ama evde huyu suyu en çok Elazığlılara benzeyen benim. Hep öyle söylerler. Bundan dolayı geldiğimde ayrı bir keyif alıyorum. Az önce Horlu hemşehrilerimle bir araya geldik. İnşallah daha sık bir arada olacağız”diye kaydetti.

“ELAZIĞ GERÇEKTEN GÜZİDE ŞEHİRLERİMİZDEN BİR TANESİ”

16 yılda Elazığ’daki değişimin pozitif değerlendirdiklerini belirten Sarıeroğlu, Elazığ’ın çıtasını yükseltmeye devam edeceklerini kaydederek, “Elazığ’daki çıtayı daha da üst seviyelere getirmek, Elazığ’daki hizmetlerin daha da artması için birlikte çalışacağız. Elazığ vatan millet sevgisi ile bu ülkeye bağlılığı ile yerli ve milliliğe bağlılığı ile gerçekten güzide şehirlerimizden bir tanesi. İlk önce bunun Elazığlı hemşehrilerimiz tarafından çok net farkında olunması gerektiğini düşünüyorum. Elazığ, aziz El-aziz diye her gittiğimiz yerlerde söylenir. Bu bağlamda Türkiye’de farklı olarak nitelendirilen, özel yeri olduğu herkesçe dile getirilen marka bir şehir” ifadelerinde bulundu.

“AK PARTİ OLARAK AŞAMA SAĞLADIK”

Yerel seçimlerde Elazığ’dan beklentilerinin yüksek olduğunu da ifade eden Sarıeroğlu, “Elazığ’dan beklentimiz çok yüksek. Sadece mevcudu korumak değil, bütün ilçe ve beldelerimizde AK Parti’nin Gönül Belediyeciliğini, sayın cumhurbaşkanımızın sürekli altını çizdiği, biliyorsunuz bizler göreve geldiğimiz zaman ideolojik bir belediyecilik anlayışı Türkiye’de hakimdi. Biz sosyal, hizmet belediyeciliği, marka şehirler dedik, akıllı şehirler şimdi diyoruz ve bunları vatandaşlarımızla buluşturduk. Belediyecilik hizmetlerinde ülkemizin aşama kaydetmesinde AK Parti olarak aşama sağladık”diye kaydetti.