Şavak Der, Erzincan’da

Şavaklılar Derneği Başkanı Naim Doğan ve üyeleri, Şavaklılar’ın yoğun olarak yaşadığı Erzincan’ın İliç ilçesini ziyaret ederek, hem hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sıkıntılarını dinlediler hem de Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ile bir araya geldiler.

Şavak Der, Erzincan’da

Şavaklılar Derneği Başkanı Naim Doğan ve üyeler, Erzincan’ın İliç İlçesinde ziyaretlerde bulundular.

Dernek Başkanı Doğan ve beraberindekiler, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz’ü de makamında ziyaret ederek, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını illetti.

GÜRBÜZ: SORUNLARI İNŞALLAH 2022’DE ÇÖZECEĞİZ

Elazığ’dan giden heyeti makamında ağırlayan Erzincan İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, “Başkanlarımızın ilçemizi ziyaret etme amaçları kendi üyeleriyle görüşmek, ziyaret etmek. Bu çok güzel bir şeydir. Tabi bu arada hayvancılık yapan vatandaşlarımızın da sıkıntılarını gündeme getirdik. Hepimiz aynı kanaatteyiz. Allah’ın izniyle çalışmaya başladık. Bu çalışmayı Allah’ın izniyle Ankara’da bu mera kanununu inşallah beraber meclise götürüp sayın vekillerimizle, valilerimizle. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım bizzat kendisi bu konuyla ilgileniyor. Onun destekleriyle inşallah Erzincan’ın, Elazığ’ın ve Çemişgezek’in, Tunceli’nin sorunları inşallah 2022’de çözeceğiz. Bu yaşadığımız sıkıntıları bir daha yaşamayız” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: ŞAVAKLILARIN OLDUĞU HER YERDE BAŞARI VARDIR

Besicilerin sorunlarına duyarsız kalmayan Başkan Gürbüz’e teşekkür eden Şavak Derneği Naim Doğan da, “Şu anda hayvancılık noktasında çok ciddi sıkıntıları mevcut. Bununla ilgili tabi Elazığ’da bir takım çalışmalar yapıyoruz. Sizler de yine Erzincan bölgesinde güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Ve çok güzel gelişmelerden de bizi haberdar etmiş oldunuz. Bu da bir nevi toplumumuza müjdedir. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, Tarım Bakanı ile görüşmeleri ve konunun takipçisi olmanız hakikatten memnuniyet verici bir durum. Bundan dolayı size teşekkür ediyoruz. Tabi siz aynı zamanda Şavak aşiretinin mensubu, bir ferdisiniz. Yine Mahmut Öz abimiz Şavaklılar aşiretimizin mensubu ve ileri gelen kıymetli büyüklerinden birisi olarak görüyoruz. Biz sizlerin yaptığınız ilçedeki çalışmalarınızla da gurur duyuyoruz. Gerçekten güzel işler yapıyorsunuz. Samimi ve içten insanlarla olan diyaloğunuz taktire şayandır. Ve biz bununla da gurur duyuyoruz ve şunu söylüyoruz; Şavaklıların olduğu her yerde başarı vardır. Gerek okul müdürlerimizin okullarındaki görevlerinde hep başarı vardır, muhtarlarımız muhtarlık alanında hep başarılarını gösterirler. Belediye başkanımız belediye başkanı olduğu  ilçede gerçekten en üst perdede başarısını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Doğan daha sonra dernek yönetim kurulu üyesi olan İşadamı Mahmut Öz’ü etti.

DOĞAN: İNŞALLAH KIYMETLİ İŞ ADAMIMIZ MAHMUT ABİMİZ BUNDAN SONRA DA DERNEĞİMİZİN HEP YANINDA OLACAKTIR

Başkan Doğan, “Kıymetli iş adamımız gerçekten maddi manevi her zaman yanımızda olmuştur. Bugünde yönetim olarak bizleri ağırladı. Toplumumuzun kanaat önderlerinden birisidir. Değer verdiğimiz kıymet verdiğimiz bir büyüğümüz, abimiz. Dernek olarak bize bir takım tavsiyeleri oldu. Onları dinledik. İstişarelerde bulunduk. Şavaklıların gelecekleri ile ilgili bir takım sorun ve sıkıntıları masaya yatırdık, istişare ettik. Her zaman desteğini yanımızda bulduk. Bizi de misafir etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kıymetli iş adamımız Mahmut abimiz bundan sonra da derneğimizin hep yanında olacaktır” dedi.

ÖZ: BİZ ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ İNŞALLAH SİZLERE VERECEĞİZ

Doğan’ı ağırlayan İş insanı Öz, “Dernek kuruluşundan itibaren sizlerin yanında olmaya gayret gösterdik. Sizler de toplumun bir takım sıkıntılarını, bil hassa aşiret olarak ata, dede mesleğimiz olan hayvancılıkta hayvancılarımızı desteklemeniz, kaliteyi arttırmanız, marka değerini yükseltmeniz için sizlere her zaman destek olmaya gayret edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de devamlı sizin yanınızda olup sizlere destek vererek bu başarılarınızın daha ileri safhaya taşınmasını temeni ediyoruz. Bu konuda biz elimizden gelen desteği inşallah sizlere vereceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zafer
Zafer - 3 yıl Önce

Hocamısin,artistmisin, saçlar boyalı,ektirmeli nedir bu ene.Kul 'a hoş görüneceği ne ALLAH CC.hoş görünmeye baksana şavakli görmemiş.

SIRADAKİ HABER

banner137