AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Şavaklılar Derneğini ziyaret ederek, dernek üyeleriyle sohbet etti.

DOĞAN: ELAZIĞ’IN EKONOMİSİNE KATKILARI 600 MİLYON TL’DİR

Şavaklılar Derneği Başkanı Naim Doğan, “Sayın Başkanımla öteden beri biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. Kıymetli temsili noktasında bir isim. Dolayısıyla sorunlarımızı, sıkıntılarımızı her daim kendisine iletiyoruz. Elinden geldiği kadar sorunlarımızda, sıkıntılarımızda yardımcı olmaya çalışıyor. Sizden gelen talepleri biz sürekli başkanımıza iletiyoruz. Tabi Sayın Başkanım Şavaklıların hakikatten bölgede biliyorsunuz, tanıyorsunuz, yakinen biliyorsunuz. Şavaklılar üreten bir toplumdur, bu ilin ekonomisine katkı sunan bir toplumdur. Geçen dayanışma gecemizde de söyledik, sadece 2 kalemde, peynir ve ette Elazığ’ın ekonomisine katkıları 600 milyon TL’dir. Sadece et ve peynir noktasında. Bu şekil üreten bir toplumun mensuplarıyız bizler. Hakikatten Elazığ’ın ekonomisine ciddi bir şekilde bu anlamda katı sunuyoruz. Tabi bu çalışmalar, üreticilerimiz, iş adamlarımız sahada çalışırken bir takım sıkıntılarla da karşılaşıyorlar. Bunlar zaman zaman dile getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: HAK ETTİKLERİ NOKTALARDA, YERLERDE BİZ GÖRMEK İSTERİZ

Naim Doğan, “Bizim sizden beklentimiz seçimler öncesinde biz temsilde adalet istiyoruz. Bu noktada partinizde, il genel meclisine, belediye meclis üyeliğine müracaat eden üyelerimiz vardır. Biz bunları size emanet ediyoruz. İnşallah bunları da hak ettikleri noktalarda, yerlerde biz görmek isteriz” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: ÇOK BÜYÜK BİR ÜRETİM ORANINA SAHİP OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de yaptığı değerlendirmede, “Şavaklı değerli hemşerilerimizin, kardeşlerimizin, abilerimizin ülkemizin ve ilimizin özellikle de hayvancılık ve hayvan ürünleri noktasındaki üretiminizi hiç kimse görmezden gelemez. Biz bunu yakinen biliyoruz. İlimizdeki özellikle küçükbaş hayvancılığı noktasında sizin çok büyük bir üretim oranına sahip olduğunuzu biliyoruz” dedi.

GÜRGÖZE: BU TALEPLERİNİZİ BAKANLIĞIMIZA YENİDEN MUTLAKA İLETİRİZ

Başkan Gürgöze, “Tarım Bakanlığımızın sizlerin de bahsettiği ve sizlerin de mustarip olduğu, bizlerinde yönetim kademesinde yer alanların sık sık karşılaştığı ve bir takım referanslar olarak ya da bazı mülki amirleri arayarak bu hususta yardımcı olmaya çalıştığımız ve mustarip olduğumuz bir mera kanunu var. Bunun değişimi noktasındaki taleplerimizi tabi ki bakanlığımıza iletiriz. Tarım Bakanlığımızın bununla ilgili de bir çalışmasının olduğunu, daha önce sizlerin düzenlemiş olduğu birinci geleneksel Şavaklılar gecesinde katıldığımızda orada da yapmış olduğum konuşmada ifade etmiştim. Bu taleplerinizi bakanlığımıza yeniden mutlaka iletiriz. Özellikle mera vasfını yitirmiş alanlarında mera kapsamından çıkarılması gerekir ama gerçekten meracılıkta kullanılabilecek hayvan potansiyelimizi, hayvan varlığımızı daha üst düzeye taşıyacak alanları da mera kapsamında alarak sizlerin istifadesine sunulmasını canı gönülden arzu ediyoruz, bunun için mücadele ederiz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: KİMSE AK PARTİ’YE İSTİKAMET GÖSTEREMEZ

AK Parti’nin kimsenin tavsiyesiyle iş yapmayacağını ifade eden Gürgöze, “AK Parti kimsenin ya da herhangi birilerinin tavsiyesiyle, temkiniyle iş yapmaz. AK Parti’nin istikametini milletimiz yani bu şehirde yaşan 583 bin kişi Elazığ’da ki AK Parti’nin istikametini bunlar Türkiye’deki AK Parti’nin istikametini de 81 milyon vatandaşımız çizer. Onun dışında kimse AK Parti’ye istikamet gösteremez. AK Parti bunlardan etkilenmez, AK Parti bildiğini yapar. Vatandaşıyla birlikte hareket ederek, vatandaşın taleplerini, halkının taleplerini istekleri doğrultusunda çalışmaları şimdiye kadar yaptığı gibi bundan sonrada AK Parti bu şekilde devam edecektir. AK Parti’nin temellerini bu millet attı, bundan sonra rotasını da, hedefini de, istikametini de yine bu millet belirler” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL