Saydık, Sivrice Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Nazım Saydık, MHP’den Sivrice Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Saydık, Sivrice Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

2014 yerel seçimlerinde MHP’den Sivrice Belediye Başkan Adayı olan Nazım Saydık, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Yerel seçimlerde yeniden Partisi MHP tarafından aday olması ve belediye başkanı seçilmesi halinde Sivrice’nin var olan sorunlarını çözerek, ilçe halkının daha ferah ve refah içinde yaşamasını istediklerini belirten Saydık: “sorunları çözülmüş bir Sivrice inşa edeceğiz” dedi.

“SİVRİCE’DE SULARIN ŞARIL ŞARIL AKTIĞI BİR SİVRİCE HAYAL EDİYORUM”

Saydık, “Allah nasip ederse 2019 Mart’taki mali idareler seçiminde daha öncede 2014 yılında yine Sivrice’den Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayıydım. Sonra partim beni layık gördü, aday oldum. Allah nasip ederse 2019’daki mali idareler seçiminde yine aday adayıyım. Sivrice’nin birçok sorunları var. O zaman 2014’te de arkadaşlarımız anlatmışlardı. Şu andaki iktidarda bulunan Belediye Başkanımız o zaman adaydı. Anlattı fakat Sivrice maalesef yine eski Sivrice. Değişen hiçbir şey yok. Allah nasip ederse, tabi biz kazanırsak kısmet olursa hayalimdeki Sivrice, şu anda Sivrice’de çok büyük su sıkıntısı var. Yani belli saatlerde, tahminin akşam 5-6 gibi 1 saat, 2 saat su veriliyor. Ondan sonra su sıkıntısı var. İşte malumunuz Hazar Gölü, arıtma pompa falan çalıştığı yok, Hazar Gölü pislik içinde. Yani hayalimdeki Sivrice’de suların şarıl şarıl aktığı, Hazar Gölü’nün daha önceki yıllarda olduğu gibi yine mavi bayrak aldığı, işsizliğin olmadığı, insanların mutlu, neşeli böyle bir Sivrice hayal ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2018, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137